Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. November 27. 05:00, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Egy gyermek meghalt a 47-es főúton történt balesetben

Egy gyermek meghalt a 47-es főúton történt balesetben

Egy gyermek meghalt abban a közlekedési balesetben, amely vasárnap kora este történt a 47-es főúton Tépe és Berettyóújfalu között - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Plásztán-Kopcsa Kamilla elmondta, hogy egy személyautó Tépe felé tartva eddig tisztázatlan körülmények között nekiment az előtte haladó mezőgazdasági gépjárműnek, majd a két jármű összeütközött a Berettyóújfalu irányából érkező kamionnal.

A balesetben öten sérültek meg. Közülük egy gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az újraélesztése nem járt sikerrel, a helyszínen életét vesztette. Egy felnőtt beszorult a személyautóba, őt a katasztrófavédelem feszítővassal szabadította ki. A sérülteket a mentők kórházba szállították.

A traktoron hét szarvasmarhát szállítottak, amelyeket egy másik, időközben a helyszínre érkezett szállítójárműre átraktak.

A mentés és helyszínelés idejére a balesetben érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta a rendőrség. A személyautók forgalmát Hajdúszovát, Földes, Konyár és Szentpéterszeg felé, míg a tehergépjárművekét Püspökladány és Hajdúszoboszló felé terelik el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben