Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Január 08. 18:17, szerda | Helyi
Forrás: MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Educatio 2020: interaktív programok a MÁV standján

Educatio 2020: interaktív programok a MÁV standján

A MÁV is várja az érdeklődőket a Hungexpo-n, az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, január 9-11. között, 10-től 17 óráig.

A MÁV idén ötödik alkalommal vesz részt kiállítóként az eseményen.

A vasúttársaság standján az érdeklődők megismerhetik a duális képzési ajánlatokat, az ösztöndíj- és a pályakezdő diplomás programot, a szakmai gyakorlati és a szakdolgozat-írási lehetőségeket, valamint a vasúti területen hasznosítható szakképzéseket. A standon számtalan élményprogram többek közt mozdonyszimulátor, tabletes játékok, kvízek, interaktív tábla, várja az érdeklődőket. A vasúttársaság bemutatását a duális képzésben részt vevő hallgatói is segítik.

A többnapos oktatási expón közel 200 kiállító és több mint 50 ezer látogató vesz részt évről évre, zömmel a legfiatalabb korosztályból. Ők közel 50 intézmény hallgatóitól és oktatóitól érdeklődhetnek a képzésekről, a szokásokról, a kollégiumi elhelyezésről vagy éppen a hallgatók jövőképéről. Az Educatio ingyenesen látogatható a Hungexpo Budapesti Vásárközpont „A” csarnokában (1101 Budapest, Albertirsai út 10.).


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.