Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Február 25. 11:44, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

DRAHOS ÚJRA VÁSÁRHELYEN

DRAHOS ÚJRA VÁSÁRHELYEN

Drahos Gábor, a Vásárhelyi Kosársulival korábban nagy sikereket elérő irányítójának csapata, a MEAFC érkezik a Hódtói Sportcsarnokba szombaton.

A kék-sárgáknak nem lesz könnyű dolga az újonc miskolciakkal, akik meglepetésre több jó nevű csapattal is elbántak már ebben az idényben.

A borsodiak eddig 50 százalékos mérleggel állnak a hatodik helyen. A jó eredményekben oroszlánrésze van a rutinos, idén 37. életévét betöltő ex-vásárhelyi fővezér Drahosnak is, aki majdnem 16 pontot átlagol meccsenként, amihez mintegy 6 gólpassz is társul. Ez utóbbi kategóriában egyébként vezeti a liga ranglistáját, míg a szerzett labdákat tekintve ő a hatodik legjobb, igaz ő is adja el mérkőzésenként a legtöbbet keleten. Társai közül Szojkát és Endrészt emelhetjük ki, de sikereik nem egyéni teljesítményeken, hanem inkább az alázatos, kreatív és olajozott csapatjátékon alapulnak.

Továbbra is nagy kérdés, hogy milyen napot fognak majd ki Vas Péterék szombaton, akik az elmúlt három meccsükből csak egyet tudtak nyerni. Igaz akkor sem volt túl meggyőző a produkciójuk, mivel az utolsó előtti kecskemétiek otthonában csak hajszállal tudtak jobbak lenni ellenfelüknél. A miskolciak felülmúlásához dr. Elek András fiainak rendbe kell tenniük védelmüket, ami az elmúlt két összecsapáson leginkább átjáró házra hasonlított, de a támadáson is lesz még mit javítaniuk a hétvégéig.

A Vásárhelyi Kosársuli – MEAFC NBI B csoportos összecsapás 2016. február 27-án 18 órakor kezdődik a hódmezővásárhelyi Hódtói Sportcsarnokban.

A rangadóra az MMBF Földgáztároló Zrt. jóvoltából a belépés ezúttal is ingyenes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.