Városlista
2023. február 5, vasárnap - Ágota

Hírek

2023. Január 25. 11:47, szerda | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Dobogóst fogad pénteken a Kosársuli

Dobogóst fogad pénteken a Kosársuli

Ismét hazai pályán lép pályára a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjában.

Vuk Pavlovic együttese a bajnokság 18. fordulójában, pénteken a tabella 3. helyén álló Sopron látja vendégül a Hódtói Sportcsarnokban.

A két csapat októberben Sopronban találkozott, akkor jó hajrával a hazaiak nyertek. Azóta a SMAFC számára alakult sikeresebben a szezon, hiszen november vége óta veretlen, a bajnokságban pedig zsinórban hat győzelemnél jár, így a tabella harmadik helyét foglalja el. Farkas Dávid együtteséből különösen figyelni kell az egyaránt ponterős Csátaljayra és Schöllre, valamint a bajnokság egyik legjobb lepattanózójának számító Kovácsra - szereplésüket viszont többször befolyásolhatja, hogy az U20-as és a felnőtt A-csoportban is szereplő fiatal tehetségek miként bírják el a többes terhelést, egyáltalán rendelkezésre állnak-e a Zöld csoportban.

A Kosársuli jelenleg úgy 6. a tabellán, hogy hazai pályán továbbra is hibátlan, így ebből a szempontból biztató jel, hogy (a soproniak elleni meccset is beleszámítva) a hátralévő nyolc bajnokiból hatot a Hódtóiban játszik. Különösen fontos, hogy a jó sorozat folytatódjon, hiszen nagyon sűrű a mezőny, azaz minden győzelem jelentős lehet a felsőházi rájátszás szempontjából.

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli SMAFC elleni meccse január 27-én, pénteken 18:30-kor kezdődik. A találkozóra a belépés ingyenes, de pénzadománnyal támogathatják a Kosársulit.

A bevételt az egyesület csapatainak utaztatására fordítják.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 01. 15:34, szerda | Helyi

Kiwi.com: A home office lehetősége új távlatokat nyit az utazások terén

Egy friss kutatás szerint a magyarok többsége úgy gondolja, hogy az utazás alatti munkavégzés pozitív hatással lenne a mentális egészségére és a munkára is.

2023. Február 01. 14:39, szerda | Helyi

Szombattól néhány vonalon változik a vonatok és a buszok menetrendje

Szeged és Hódmezővásárhely között csúcsidőben 20 percenként fog járni a vasútvillamos

2023. Január 31. 13:29, kedd | Helyi

Elvira megszólal

Lényegesen gyorsul az utasok kiszolgálása a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálatán: teljesen magyar fejlesztésű robotasszisztenssel újul meg az Elvira menetrendi szolgáltatás.

2023. Január 31. 13:27, kedd | Helyi

Női felnőttcsapat: nehéz meccsek voltak

Két kemény mérkőzésen van túl a Vásárhelyi Kosársuli női felnőttcsapata.