Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2023. Január 25. 11:47, szerda | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Dobogóst fogad pénteken a Kosársuli

Dobogóst fogad pénteken a Kosársuli

Ismét hazai pályán lép pályára a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjában.

Vuk Pavlovic együttese a bajnokság 18. fordulójában, pénteken a tabella 3. helyén álló Sopron látja vendégül a Hódtói Sportcsarnokban.

A két csapat októberben Sopronban találkozott, akkor jó hajrával a hazaiak nyertek. Azóta a SMAFC számára alakult sikeresebben a szezon, hiszen november vége óta veretlen, a bajnokságban pedig zsinórban hat győzelemnél jár, így a tabella harmadik helyét foglalja el. Farkas Dávid együtteséből különösen figyelni kell az egyaránt ponterős Csátaljayra és Schöllre, valamint a bajnokság egyik legjobb lepattanózójának számító Kovácsra - szereplésüket viszont többször befolyásolhatja, hogy az U20-as és a felnőtt A-csoportban is szereplő fiatal tehetségek miként bírják el a többes terhelést, egyáltalán rendelkezésre állnak-e a Zöld csoportban.

A Kosársuli jelenleg úgy 6. a tabellán, hogy hazai pályán továbbra is hibátlan, így ebből a szempontból biztató jel, hogy (a soproniak elleni meccset is beleszámítva) a hátralévő nyolc bajnokiból hatot a Hódtóiban játszik. Különösen fontos, hogy a jó sorozat folytatódjon, hiszen nagyon sűrű a mezőny, azaz minden győzelem jelentős lehet a felsőházi rájátszás szempontjából.

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli SMAFC elleni meccse január 27-én, pénteken 18:30-kor kezdődik. A találkozóra a belépés ingyenes, de pénzadománnyal támogathatják a Kosársulit.

A bevételt az egyesület csapatainak utaztatására fordítják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak