Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Július 22. 13:44, szerda | Belföld
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Díjmentes vasúti utazás a Forma–1 Magyar Nagydíjra

Díjmentes vasúti utazás a Forma–1 Magyar Nagydíjra

A július 26-án a Hungaroringen megrendezésre kerülő Formula 1 30. Magyar Nagydíjra 9990 forintos állójeggyel rendelkezők részére a MÁV-START díjmentes másodosztályú utazást biztosít bármely belföldi állomásról Gödöllőre.

A díjmentes utazáshoz nem kell menetjegyet váltani, azonban az utazás csak másodosztályon vehető igénybe, elsőosztályú utazás esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat az utasnak meg kell fizetni. A vasúti kedvezmény más belépőjeggyel nem használható fel, a belépőt nem kell bélyegeztetni a Hungaroringen. Az érintett vonatok gyorsvonati pótjegy váltása nélkül vehetők igénybe, viszont az InterCity vonatokra továbbra is szükséges megváltani a pót- és helyjegyet. Az utazást legkorábban július 25-től lehet megkezdeni, a visszautazást a rendezvényt követő napon, július 27-én éjfélig kell befejezni.

A MÁV-START Gödöllőre számos vonatot ajánl, amelyek megtekinthetők a www.mav-csoport.hu honlapon. A harmincadik magyar vb-futam vasárnapi versenynapján, a gödöllői állomáson a menetrendtől eltérően reggel az AVAS, a HERNÁD és a TOKAJ; délután a TOKAJ és a HERNÁD InterCity járatok állnak meg. A Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon, a rendezvény időszakában is módosított menetrend lesz érvényben, ezért érdemes előre tájékozódni a vonatok indulási és érkezési idejéről.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár