Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Február 05. 11:47, péntek | Helyi sport
Forrás: Martonosi János-sajtófőnök

Debrecenben a kék-sárgák

Debrecenben a kék-sárgák

A DEAC elleni idegenbeli ütközettel folytatódik az NBI B csoportos bajnokság alapszakasza a Vásárhelyi Kosársulinak.

Nem dr. Elek András fiai az esélyesek a még hazai pályán csak egyszer botló hajdúságiak otthonában megrendezésre kerülő találkozón. Vas Péteréknek őszi, ellenünk aratott győzelme miatt azonban még nem kell felhagyniuk minden reménnyel.

A debreceni fiatalok idén ismét igen imponáló teljesítménnyel rukkoltak elő: tavalyi bajnoki második helyük után most a dobogó harmadik fokán tanyáznak a Salgótarján és a Békés mögött. Legjobbjuk az a Patkovic, aki 23 pontot átlagol. Őt a Nagy–fivérek követik meccsenkénti 18 és 15 ponttal. Rajtuk kívül további két játékos dob 10 pont fölött meccsenként. Ráadásul náluk, csak a salgótarjániak kaptak kevesebb kosarat a szezonban.

A múlt héten három negyeden át a Békéssel partiban lévő Kosársulinak alaposan fel kell pörögnie, hogy megszorongassa ellenfelét. Ehhez az egy hete produkáltnál mindenképpen hatékonyabb támadójátékra lesz szükségük. Ehhez a még mindig nem brillírozó, de a gárdában legstabilabban játszó Vas Péteré mellett mások kiegyensúlyozott teljesítménye is kellene, hogy elérhető közelségben maradjon a felsőházi rájátszás.

A Vásárhelyi Kosársuli legközelebb 2016. február 13-án szombaton 18 órakor játszik a Hódtói Sportcsarnokban. Akkor a Tiszaújvárossal csapnak össze.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.