Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Szeptember 30. 11:24, hétfő | Helyi
Forrás: A Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata

Csoportos céglátogatás álláskeresőknek – Elhelyezkedést segítő támogatásokat népszerűsítenek holnap, Mindszenten

Csoportos céglátogatás álláskeresőknek – Elhelyezkedést segítő támogatásokat népszerűsítenek holnap, Mindszenten

Ezúttal Mindszentre, a Metalucon Kft.-hez szervez csoportos üzemlátogatást

a Csongrád Megyei Foglalkoztatási Paktumban a Csongrád Megyei Önkormányzat és a Csongrád Megyei Kormányhivatal, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével.

A céglátogatásokon a projekt célcsoportjába tartozó álláskeresőknek nyílik lehetősége arra, hogy megismerjék a foglalkoztatást elősegítő támogatásokat és felhívják a térségben munkát vállalni szándékozók figyelmét az aktuálisan elérhető álláslehetőségekre, illetve testközelből láthassák a munkakörülményeket és feladatokat egy-egy üzemben.

Az eseményen a TOP-5.1.1-15-CS1-2016-00001 kódszámú, Csongrád megyei gazdaság- és foglalkoztatás-fejlesztési együttműködési program konzorciumi partnerei nevében dr. Juhász Tünde, megyei kormánymegbízott, dr. Kovács Beáta, a Csongrád Megyei Önkormányzat alelnöke, valamint dr. Tráserné Oláh Zsuzsanna, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara titkára ad tájékoztatást a projekt előrehaladásáról és a csoportos üzemlátogatás céljáról. A sajtónyilvános eseményen részt vesz, a cég vezetője is.

A megyei szintű foglalkoztatási együttműködés az adott térségben az álláskeresők foglalkoztathatóságát javítja a nyílt munkaerő-piaci elhelyezkedés támogatásával. A céglátogatásra tehát Mindszenten, az egyebek mellett trapézlemez, szendvicspanel, cserepes lemez, tekercslemez és táblalemez gyártásával foglalkozó Metalucon Kft. telephelyén (6630 Mindszent, Szabadság u. 92.) 2019. október 1-én, kedden, 13:30-kor kerül sor.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.