Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Szeptember 07. 10:18, kedd | Helyi

Családi események Hódmezővásárhelyen

Családi események Hódmezővásárhelyen

A Családi események keretében minden hét elején az elmúlt héten született gyermekekről, a házasságkötésekről és az elhalálozásokról tájékoztatjuk a Tisztelt Olvasókat.

34. hét

Született: Kopasz Istvánnak és Sári Beátának (Sándorfalva) KORNÉL ZÉNÓ, Horváth Máriónak és Telek Otíliának (Hmvhely) NOLEN, Csordás Zoltán Csabának és Pajkó Cintiának (Bordány) NOEL, Kertész Mihálynak és Szekeres Dórának (Hmvhely) KRISTÓF NIMRÓD, Rozsos Sándornak és Béres Viktória Évának (Hmvhely) MÁTÉ, Héjja Gergőnek és Weisz Líviának (Hmvhely) RAMÓN, Kis Gábornak és Hős Orsolyának (Makó) GERGELY, Németh Jánosnak és Kovács Anitának (Üllés) LOTTI PETRA, Czuczi Péternek és Prágai Márta Beátának (Hmvhely) RÉKA, Ficsór Sándornak és Bihal Mónikának (Kiskunfélegyháza) JANKA, Bödő Péternek és Kisjakab Ildikónak (Makó) BENCE, Molnár Sándornak és Török Anikónak (Hmvhely) MILLA ABIGÉL, Perecz Lászlónak és Varga Erzsébetnek (Makó) SZOFI, Szécsi Lászlónak és Bereczki Biankának (Szentes) LÓRÁND, Bencze Tamásnak és Csóvics Piroskának (Hmvhely) BLANKA LIA, Rácz Jánosnak és Kiss Krisztinának (Apátfalva) DOROTI ELIZABET, Nádasdi Ferencnek és Zsótér Kitti Orsolyának (Hmvhely) RÓBERT, Székely Norbertnek és Lenti Melinda Juliannának (Hmvhely) NOÉMI utónevű gyermeke.

Házasságot kötöttek: Tar Sándor és Oláh Nikoletta (Hmvhely), Zsótér Ákos és Garas Dorina (Hmvhely), Rummel József és Várvölgyi Zsuzsanna (Sopron), Sebestyén Gergely és Budai Szilvia (Hmvhely), Nagy Barna és Mészáros Edina Júlia (Hmvhely), Manyik Dániel (Kistarcsa) és Dr. Túri Ágnes (Szeged), Forrai Viktor és Czinanó Vanda Zsófia (Hmvhely), Miski Endre és Baranyi Orsolya (Hmvhely), Paku Bence Gábor és Márkus Melitta (Hmvhely).


Elhunyt: Daru Bálintné Rácz Magdolna Mária (Hmvhely), Kovács Jánosné Kocsis Julianna (Hmvhely), Buzás Sándorné Kiss Viola (Hmvhely), Juhász Emma (Hmvhely), Fazekas István (Hmvhely), Németh Beatrix Mónika (Hmvhely).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.