Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Február 17. 11:53, szerda | Helyi

Családi események Hódmezővásárhelyen

Családi események Hódmezővásárhelyen

A Családi események keretében minden hét elején az elmúlt héten született gyermekekről, a házasságkötésekről és az elhalálozásokról tájékoztatjuk a Tisztelt Olvasókat.

5. hét


Született: Albert Krisztiánnak és Hegedüs Lídiának (Hmvhely) LÍDIA, Mika György Sándornak és Rácz Barbara Juliannának (Hmvhely) SZABINA MILLA, Fodor Gergőnek és Huszka Brigittának (Sándorfalva) SOMA, Borsi Norbert Mihálynak és Kovács Alexának (Hmvhely) LARA ALEXA, Siflis Andrénak és Nyisztor Blankának (Hmvhely) ANDREA, Ajtai Róbertnek és Dékány Kitti (Mindszent) RÓBERT KRISZTIÁN, Varga Zoltánnak és Kurunczi Szendilének (Földeák) MERSE, Mochnács Róbertnek és Kránitz Orsolyának (Orosháza) MARCELL, Csizmadia Zsoltnak és Holló Emesének (Szeged) PÁL, Benkő Tibornak és Hódi Krisztinának (Kiszombor) BALÁZS, Szombat Mihálynak és Szabó Ágnes Eszternek (Hmvhely) SIMON, Arany Ákosnak és Berta Dalmának (Hmvhely) BÍBORKA, Kocsis Csabának és Papós Arankának (Makó) DORIÁN GÁBRIEL, Kátai-Tóth Zoltánnak és Márton Kamilla Beátának (Maroslele) DORINA, Budai Zoltánnak és Juhász Szilvia Klárának (Szeged) BALÁZS BENCE, Pesti Tamásnak és Fődi Anikónak (Ásotthalom) ANNA, Tóth Zoltánnak és Török Ritának (Királyhegyes) ZÁDOR utónevű gyermeke.

Házasságkötés nem volt.

Elhunyt: Szöllösi Sára (Hmvhely), Ménesi János Sámuelné (Hmvhely), Szőke István (Mindszent), Szirbik Ferenc (Hmvhely), Koncz Sándorné Kotomán Julianna Emília (Hmvhely), Nagy János Tibor (Hmvhely), Paplukács Sándor (Hmvhely), Nagy Albert Mihály (Hmvhely), Takács Imre (Hmvhely), Vass István (Mindszent), Karasz Ernő Gyula (Hmvhely).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére