Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2020. Június 15. 13:48, hétfő | Helyi

Családi események Hódmezővásárhelyen

Családi események Hódmezővásárhelyen

A Családi események keretében minden hét elején az elmúlt héten született gyermekekről, a házasságkötésekről és az elhalálozásokról tájékoztatjuk a Tisztelt Olvasókat.

23. hét

Született: Lukács Norbert Attilának és Fodor Margitnak (Kiszombor, Deák F. u. 5.) LÉNA VIOLA, Tóth Illésnek és Tóthné Sós Angélának (Klauzál u. 92.) NÁTÁN, Gulácsy András Tamásnak és Werner Mónikának (Földeák, Zárda u. 17.) ZORA, Becsei Gábornak és Csizik Anitának (Ezüst u. 7.) NÓRA, Pomucz Tamásnak és Czirkó Anitának (Makó, Kökény u. 3.) BOTOND, Antal Ádámnak és Mészáros Brigittának (Mindszent, Szent László u. 52.) NORBERT, Ádók Norbertnek és Juhász Szintiának (Vadász u. 6.) KRISTÓF, Zsarkó Lászlónak és Balog Rebekának (Aranyág kert 53.) ZOLTÁN, Pulcz Péternek és Surányi Edinának (Mindszent, Elege u. 3.) HANNA POLETT, utónevű gyermeke.

Házasságot kötöttek: Békési Dávid (Budapest, Madarász V. u. 13.) és Vizkeleti Fruzsina (Kunfehértó, Rákóczi u. 16.), Czeglédi József és Szőke Ildikó (Hódtó u. 7.), Seres Zsolt Sándor (Budapest, Várna u. .4.) és Mészely Anett (Klárafalva, Felszabadulás u 76.), Banga Attila Tamás és Gajdos Andrea (Kodály Z. u. 7.)

Elhalálozás nem történt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között: