Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2016. December 05. 11:44, hétfő | Helyi
Forrás: Laczkó Judit anyakönyvvezető

Családi események Hódmezővásárhelyen

Családi események Hódmezővásárhelyen

A Családi események keretében minden hét elején az elmúlt héten született gyermekekről, a házasságkötésekről és az elhalálozásokról tájékoztatjuk a Tisztelt Olvasókat.

2016. december 3.


Született: Török Attilának és Horváth Zsuzsának (Bajza u. 48.) BOTOND, Lövétei Attilának és Serfőző Évának (Forráskút, Fő u. 82.) ROLAND, Szalai Patriknak és Szécsényi Gabriellának (Veres u. 10.) MÁTÉ, Bozsér Róbert Áronnak és Nagy Orsolyának (Ady E. út 11.) ÁRON BENDEK, Kormányos Zsoltnak és Sándor Zsuzsannának (Csongrád, Nagymező u. 27.) HANNA NIKÉ, Csák Benedek Lászlónak és Kozma Mariannak (Esze Tamás u. 4/a.) LÁSZLÓ, Rostás Gábornak és Rozsnyai Mónikának (Rigó u. 4.) EMMA, Kirsner Attilának és Csőköly Barbarának (Kinizsi u. 33.) ÁBEL ATTILA, Benkő Sándornak és Csontos Noéminek (Mórahalom, Tóth M. u. 6.) MILÁN, Fricska-Nagy Zsoltnak és Pál Andreának (Szeged, József A. sgt. 67. A lph. ¼.) LILLA, Balázs Nándor Csabának és Csordás Szintiának (Békéssámson, Andrássy u. 68.) ADRIENN, Pánczél Sándornak és Guvat Vivien Gyöngyikének (Erzsébet, Kossuth u. 8.) VIRÁG LILIÁNA, Ferenczi Balázsnak és Krumesz Juditnak (Szeged, Homok u. 7.) NIMRÓD utónevű gyermeke.

Házasságot kötöttek: Szrenka Gábor (Battonya, Somogyi Béla u. 16/b.) és Cseh Anikó (Kerekegyháza, Dohány u. 34.).

Meghalt: Pánykó Jánosné Pintér Mária (Hmvhely), Pozsgai György Istvánné Bársony Ilona Margit (Hmvhely, Nagy András János u. 7.), Kovács Károly Kálmán (Bálint u. 32.), Köblös Gabriella (Hmvhely), Libor Istvánné Asztalos Lídia (Hmvhely), Fazekas Mihály Lajosné Fülöp Erzsébet Terézia (Székkutas, Béke u. 69.), Tóth Lászlóné Törökgyörgy Julianna (Takács F. u. 14.), Bujáki János (Ferenc u. 8/a.), Huszár Ferenc (Hmvhely), Varga Jenőné Halász Erzsébet (Szent L. u. 148.), Kovács László (Rezeda u. 11.)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 08:30, kedd | Belföld

MÁV-Volán: május 1-jén ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok

Május elsején a vonatok az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, másnap már a megszokott munkanapi menetrend érvényes - tudatta a MÁV Zrt. kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 08:28, kedd | Belföld

Maruzsa Zoltán: cél a köznevelés digitalizációja

A kormány ebben a ciklusban a magyar köznevelés digitalizációját tűzte ki célul - jelentette ki a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára hétfőn Szolnokon.

2024. Április 30. 08:26, kedd | Belföld

Agrárminiszter: a brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán

A brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán, tehát alapvető változásra van szükség az uniós mezőgazdasági politikában, ami csak a jelenlegi brüsszeli elit leváltásával érhető el

2024. Április 30. 06:00, kedd | Életmód

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).