Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. November 11. 17:50, szerda | Helyi
Forrás: Török Anita-sajtóreferens

Családi események Hódmezővásárhelyen

Családi események Hódmezővásárhelyen

A Családi események keretében minden hét elején az elmúlt héten született gyermekekről, a házasságkötésekről és az elhalálozásokról tájékoztatjuk a Tisztelt Olvasókat.

2015. november 7.

Született: Jochim Zsoltnak és Soós Brigittának(Könyves u. 8.) LIA, Lange Marc Olivernek és Zenker Tanjanak (Tabdi, Tapodi dűlő 5.) BENJAMIN MARC, Kónya And-rásnak és Kis Erika Máriának (Rigó u. 29.) ZSÓFI, Héjja Zalánnak és Kiss Anikónak (Ta. 1132/A) RUBEN utónevű gyermeke.

Házasságot kötött: -

Meghalt: Balog Bálintné Székely-Szabó Julianna Rozália (Hmvhely), Német István (Pető Ferenc u. 4.), Ferenczi Istvánné Kovács Margit (Mindszent, Téglás u.), Dékány Imre Sándorné Pfeifer Julianna (Hmvhely), Rácz Árpád Józsefné Vörös Ida (Hmvhely, Rákóczi u. 88.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.