Városlista
2022. július 3, vasárnap - Kornél

Hírek

2022. Március 07. 12:16, hétfő | Helyi
Forrás: Rácz Anett, elnök Mátrix Közhasznú Alapítvány

Bohócdoktorok segítették az életmentő véradást

Bohócdoktorok segítették az életmentő véradást

Édes véradás volt Szeretetcsokival

Bohócdoktorok segítették a VI. Civil Véradást, mely az Országos Vérellátó Szolgálattal és a Csongrád-Csanád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központtal együttműködve működött. Szegeden a piros orros bohócdoktorok támogatásával a Mátrix Közhasznú Alapítvány Szeretetcsoki programja jóvoltából csokicsomagokat kaptak a vérüket áldozó életmentő civilek.

Véradás támogatása folyamatos

Rácz Anett alapítványi elnök elmondta, hogy a bohócdoktorok évente több ezer tábla csokival ajándékozzák meg az egészségügyi intézmények gyógyító tevékenységét segítő véradókat. A vér a műtétekhez, kezelésekhez életmentő, cserébe táblás csokikat, édességet ad ajándékba a Mátrix Alapítvány bohócdoktor csapata. A kórházak, véradó állomások, a megajándékozottak mind örömmel fogadják az édes ajándékot. A www.bohocdoktor.com oldalon az alapítvány várja a támogatást kérő véradó akciók, egészséges életmódot népszerűsítő rendezvények szervezőit, illetve a kórházakat, vérellátó szolgálatokat, együttműködő cégeket egyaránt.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Június 29. 10:44, szerda | Helyi

Vasúti kedvezményt ér a kitűnő bizonyítvány

A MÁV-START és a GYSEV is csatlakozott a Fővárosi Nagycirkusz akciójához, melyben a kitűnő bizonyítványú diákok cirkuszi belépőt kapnak.

2022. Június 29. 10:39, szerda | Helyi

Vonattal vagy Volánbusz-járattal a Balaton Soundra és a Balaton körül

Hétfőtől négy napig váltható kedvezményes TravelPass hetijegy

2022. Június 29. 10:27, szerda | Helyi

Díjmentes hazautazást biztosít a MÁV-START és a GYSEV a 15. Győrkőcfesztiválra utazó gyermekeknek

A MÁV-START és a GYSEV díjmentes hazautazást biztosít Győrből a 2022. július 1-3-ig tartó 15. Győrkőcfesztiválon részt vevő gyerekeknek.