Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2022. Október 18. 12:15, kedd | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Biztató Kosársuli U14-es szereplés

Biztató Kosársuli U14-es szereplés

Békéscsabán szerepelt a Vásárhelyi Kosársuli U14-es csapata a hétvégén az U14-es országos bajnokság alsóházában. A kék-sárgák a Békés és a Békéscsaba ellen léptek pályára.

Vuk Pavlovics együttesében sok, a korosztályában még fiatalnak számító játékos is szerepel, így minden mérkőzés nagy fejlődési lehetőséget jelent a csapatnak. A vásárhelyiek a Békés ellen kezdték meg a szereplésüket, és gond nélkül vették az akadályt, a siker kulcsa a védekezésük volt. A Békéscsaba elleni küzdelemben két rosszul sikerült negyed döntött, ám csüggednie semmiképpen sem kell a fiataloknak, mivel lesz még esélyük a javításra.


Békési SZSK/A - Vásárhelyi Sólymok 36-68

Vásárhelyi pontszerzők: Borus 13, Utasi 12, Soós 9, Bartusz 8, Kis 8, Bősz 8, Tóth 3, Kőhegyi 3, Varga 2, Őze 1, Páska 2, Morton -

Vuk Pavlovics: Az első negyedet kivéve kontrolláltuk a mérkőzést, váltogatva a gyors és lassú játékot. A védekezésünk összeállt, az ellenfél ponterős játékosaira jöttek a besegítések, ezzel hatástalanítottuk a betöréseket, amikkel meggyűlt a bajunk a mérkőzés elején.

Vásárhelyi Sólymok - Békéscsabai KK/B 44-76

Vásárhelyi pontszerzők: Bősz 11, Soós 11, Borus 11, Utasi 8, Páska 2, Bartusz 2, Tóth -, Őze -, Kőhegyi -, Varga -, Morton -, Kis -

Vuk Pavlovics: A Békéscsaba gyors játékára nem volt válaszunk a mérkőzés első szakaszában, sorra kaptuk a gyorsindítás kosarakat. Nagy erőket mozgosítottunk annak érdékében, hogy ledolgozzuk a hátrányunkat, voltak olyan periódusok amikor úgy tűnt, hogy vissza tudunk jönni a meccsbe, sajnos nem sikerült.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: