Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. November 25. 11:58, péntek | Helyi

Beszállás!

Beszállás!

M2 Télapó Expressz indul a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba!
2016. december 2-án, 3-án és 4-én.

A tradicionálisnak mondható M2 Télapó Expressz idén is kigördül a Nyugati pályaudvarról december első hétvégéjén. A gyerekek és családok december 2-án, 3-án és 4-én a híres 424-es gőzmozdonnyal húzott ünnepi vonaton manócskák kíséretében utazhatnak a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba, hogy ott egy felejthetetlen mikulás és adventi programon vegyenek részt. A gyerekek találkozhatnak Süsü sárkánnyal és a Tévé Macival is.


Mindhárom napon, a délelőtti és délutáni előadások alkalmával, az Orient Csarnok színpadán az Eszter-lánc Mesezenekar szórakoztatja a gyerekeket és családjaikat. A Mikulás feldíszített gőzmozdonnyal érkezik a csarnokba, hogy minden gyermeknek egy-egy mikuláscsomaggal kedveskedjen. A csomagkiosztás után lehetőség lesz fotót készíteni a Télapóval és a manóival.


A legkisebbeket számos adventi meglepetés várja, többek között olyan izgalmas programok, mint a Maci-Pecó, vagyis a Tévé Maci szobája vagy a Hetedhét gyerekhíradó, ahol kipróbálhatják magukat a kis műsorvezetők! A gyermekek idén is találkozhatnak Snoopyval, aki ajándék tetoválásokkal, jelvényekkel, valamint óriás kirakó játékkal kedveskedik nekik. A legkisebbek számos kreatív, kézműves programot járhatnak végig, többek között kipróbálhatják milyen homokképet festeni vagy hogyan lehet angyalkát készíteni. December első hétvégéjén a Vasúttörténeti park Orient-csarnokának minden zuga csupa móka és kacagás lesz, ahol arcfestés, kalandos játékok és megannyi kóstolásra váró finomság közül lehet majd választani.

További információk: http://www.vasuttortenetipark.hu és www.facebook.com/vasuttortenetipark.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között: