Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. December 19. 15:42, kedd | Helyi
Forrás: Török Anita sajtóreferens

Bacsa Andrást 90. születésnapján köszöntötték az önkormányzat dolgozói

Bacsa Andrást 90. születésnapján köszöntötték az önkormányzat dolgozói

Bacsa András 2017. december 19-én, azaz ma ünnepli 90-ik születésnapját. Ebből az alkalomból a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal munkatársai köszöntötték.

Hódmezővásárhelyen született, itt töltötte gyermekéveit. A városhoz közeli tanyán éltek, szülei mezőgazdasággal foglalkoztak, illetve édesapja kőművesként is dolgozott. 15 évesen elvitték leventének, fogságban is volt, később Budapestre került. Kitanulta a kőműves szakmát, majd Hódmezővásárhelyen megismerkedett feleségével. Pesten építkeztek és ott is laktak, dolgoztak. Bandi bácsi nyugdíjazása előtt a repülőtéren dolgozott, mint karbantartó-kőműves, felesége könyvtárigazgató volt.

Bandi bácsi 12 éve költözött vissza szülővárosába, szabadidejében sokat olvas, és sétál, nagyon jó kapcsolatot ápol a környékbeliekkel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.