Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Március 03. 11:17, csütörtök | Helyi
Forrás: Orpheus Állatvédő Egyesület

Az ukrán háborúban rekedt háziállatok megmentését segíti az állateledel adomány

Az ukrán háborúban rekedt háziállatok megmentését segíti az állateledel adomány

Állateledel csomagokkal segíti az Orpheus az ukrajnai háborús helyzetben az állattartást

Mintegy 600 kiló jó minőségű állateledellel segíti a háború sújtotta ukrajnai állattartókat az Orpheus Állatvédő Egyesület. A gyűjtőpontokra eljuttatott táp a leginkább rászoruló kutyásokat, cicásokat segíti. A következő kutyatáp, cicatáp adomány csomag mennyiségének bővítéséhez jóérzésű állatbarátok csatlakozását várja a szervezet.

Aki az állatvédő egyesületen keresztül szeretne segíteni az a www.állatvédő.hu oldalon minden információt elér a segítő együttműködést illetően. Az állatvédelmi adomány csepp a tengerben, de sok jó másik kezdeményezéssel közösen válik eredményessé a segítség.

Az állatvédő egyesület számára nem új, hogy megosztja erőforrásait másokkal. Seres Zoltán egyesületi elnök elmondta, hogy a múlt évben az Orpheus kb. 6 tonna állateledellel segítette a szociálisan hátrányos helyzetű embereket, fedél nélkülieket, vagy bajban lévő állatvédőket. Segítsünk együtt: a legapróbb támogatással is érdemes felkeresni a legközelebbi gyűjtőpontok valamelyikét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.