Városlista
2023. február 5, vasárnap - Ágota

Hírek

2023. Január 23. 11:11, hétfő | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Az ország legjobbjai között a Kosársuli U14!

Az ország legjobbjai között a Kosársuli U14!

Az ország legjobb 32 csapata között folytathatja szereplését a Vásárhelyi Kosársuli U14-es csapata. A Vásárhely Sólymok a Pityke KSE ellen biztosította be a feljutást egy igencsak szoros mérkőzésen.

Vuk Pavlovics együttese Nagykőrösön harcolt a felsőházba kerülésért, ahol az első meccsen egy idegőrlő mérkőzésen épphogy csak alulmaradtak a Szolnok ellen. Ám a hazaiak elleni győzelem esetén még volt esélyük a feljutásra. Nem is tétlenkedtek a Vásárhelyi Sólymok, rögtön magukhoz ragadták az előnyt, amelyet meg is tudtak tartani a mérkőzés lefújásáig, a kék-sárgák így Magyarország legjobb 32 csapata között folytathatják a szereplést, melyet január 28-án kezdhetnek meg Budapesten.

Szolnoki KA/A - Vásárhelyi Sólymok 68-63

Sólymok: Borus 21, Soós 17, Utasi 8, Bősz 8, Bartusz 3, Fodor 2, Kis 2, Páska 2, Őze -, Varga -, Kőhegyi -.

Vuk Pavlovics: Nagyon izgalmas mérkőzést játszottunk, lehetett érezni a csapatokon, hogy nagy a tét. Talán ez eredményezte a rossz kezdésünket, sorra hibáztunk védekezésben és emiatt sok faultot gyűjtöttünk össze rövid időn belül. A második negyedben nagyon dominánsan játszottunk, sikerült átvennünk a vezetést a félidőre. Szoros harmadik negyed után a Szolnok felpörgött a negyedik negyedre, mi pedig nem tudtuk tartani a tempót, amit diktáltak. A végjátékban sajnos több játékosom is kipontozódott, ez pedig magabiztosságot és higgadtságot adott ellenfelünknek, agresszív védekezéssel és megfontolt támadásokkal megérdemelten győztek, gratulálok a Szolnoknak! A játékosaimra nem lehet panasz, úgy érzem, mindent megtettünk a győzelemért. Nagyon értékes mérkőzés volt, megtapasztalhatták a kosarasaim, milyen nagyobb nyomás alatt kosárlabdázni, jó tapasztalatszerzés volt. Érdekes helyzetbe kerültünk ezután, az utánunk következő Békéscsaba-Szolnok mérkőzés döntött a sorsunkról, hogy lesz-e esélyünk főtáblára jutni. Szeretném megdicsérni a csapatomat, nagyon sportszerűen szurkoltak a Békéscsabának.

Vásárhelyi Sólymok - Pityke KSE 76-69

Sólymok: Soós 23, Bősz 16, Fodor 12, Utasi 9, Borus 8, Bartusz 4, Őze 2, Kis 2, Kőhegyi -, Varga-, Páska -.

Vuk Pavlovics: Egy ponttal győzött a Békéscsaba a Szolnok ellen, így megint a mi kezünkben volt a sorsunk, ha győzünk a Pityke ellen, főtáblára jutunk. Az első félidőben kontrolláltuk a mérkőzést, mindig volt egy-egy jó védekezésünk vagy támadásunk, amivel tartottuk az előnyt. A második félidőben a 11-es mezszámban játszó Kalmár Mátét nem tudtuk hatástalanítani, nagyon ügyesen támadott és végig lőtávon belül tartotta csapatát. A kiegyensúlyozott támadójátékunk miatt végül miénk lett a győzelem. Gratulálok a Csapatnak, a kitartó munka és gyakorlás meghozta gyümölcsét! Az ország legjobb csapatai ellen fogunk játszani a szezon hátralévő részében, fel kell kötnünk a gatyát és még keményebben edzenünk. Izgatottan várjuk a folytatást!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 01. 15:34, szerda | Helyi

Kiwi.com: A home office lehetősége új távlatokat nyit az utazások terén

Egy friss kutatás szerint a magyarok többsége úgy gondolja, hogy az utazás alatti munkavégzés pozitív hatással lenne a mentális egészségére és a munkára is.

2023. Február 01. 14:39, szerda | Helyi

Szombattól néhány vonalon változik a vonatok és a buszok menetrendje

Szeged és Hódmezővásárhely között csúcsidőben 20 percenként fog járni a vasútvillamos

2023. Január 31. 13:29, kedd | Helyi

Elvira megszólal

Lényegesen gyorsul az utasok kiszolgálása a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálatán: teljesen magyar fejlesztésű robotasszisztenssel újul meg az Elvira menetrendi szolgáltatás.

2023. Január 31. 13:27, kedd | Helyi

Női felnőttcsapat: nehéz meccsek voltak

Két kemény mérkőzésen van túl a Vásárhelyi Kosársuli női felnőttcsapata.