Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2016. Január 12. 14:53, kedd | Helyi
Forrás: Gombkötő Zoltán PR menedzser Invitel Zrt.

Az Invitel és a Csodalámpa Alapítvány ismét közösen teljesített egy kívánságot – ezúttal Mindszenten

Az Invitel és a Csodalámpa Alapítvány ismét közösen teljesített egy kívánságot – ezúttal Mindszenten

A kórházi szobák tereit tágítja megható találkozások során a telekommunikációs vállalat és a Csodalámpa Alapítvány

Igazi kis hercegnőhöz illő rózsaszín ágy, bútorok, hófehér mobiltelefon vagy laptop és nagyteljesítményű asztali számítógép. Csak néhány, hétköznapinak tűnő tárgy, amelyek jelenleg egyenesen a világot jelentik olyan súlyos, az élettel összeegyeztethetetlen betegségben szenvedő gyermekek számára, akik pár hónappal ezelőtt papírra vetették kívánságukat. Az Invitel és a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány Tegyünk egy kis csodát együtt! elnevezésű kezdeményezésének lezárultával a vállalat összesen négymillió forintot adományozott a szervezetnek, hogy beteg gyermekek álmait váltsa valóra. Az elmúlt időszakban immáron 16 kisgyermek élhette át azt a csodát, hogy teljesülhetett kívánsága.

A támogatási összegből az Invitel szolgáltatási területén található, érintett húsz város közül ezúttal egy mindszenti óhajt teljesített az Alapítvány.

Az Invitel és a Csodalámpa képviselői közösen látogattak el a tizenhárom éves Gáborhoz. Az informatikusnak készülő fiú nagyon szereti a magával ragadó történeteket és örömét leli a rajzolásban, oly annyira, hogy szabadidejében képregényeket is készít. Gábor emellett szívesen néz filmeket, ezért egy laptopot kért az Alapítványtól, amely segítségével a szórakozás mellett könnyen tudja tartani barátaival a kapcsolatot.

„Köztudomású, hogy a jókedv és az öröm rendkívül kedvezően befolyásolja a gyógyulás folyamatát, az együttműködés során mindvégig ez a gondolat vezetett bennünket. Magam is részt vettem egy-egy ajándék átadásán, ami igen megindító élmény. Felemelő érzés látni, mekkora örömöt okozunk a gyermekeknek. Ha ily módon egy kicsit is hozzájárulhatunk mielőbbi felépülésükhöz, akkor már megérte belevágni. Valódi kis hősökről van szó, akiknek az arcán egyértelműen látszik: csodával határos élményként élik meg kívánságuk teljesülését. Elismerés és köszönet illeti a húsz település lakóit és az alapítvány odaadó munkatársait, az ő közreműködésükkel válhatnak valóra a gyermekek álmai”fogalmazott Iski István, az Invitel marketingigazgatója.

A gyermekálmok teljesítésében élen járó Csodalámpa Alapítvány az elmúlt tizenkét esztendőben már több mint kettőezer-hétszáz gyermeknek okozott örömöt, amely nehezen sikerülhetett volna olyan partnerek segítsége nélkül, mint az Invitel. „Nagyon örülünk, hogy a közös kezdeményezésnek és az Invitel négymillió forintos támogatásának köszönhetően még több kisgyermek álmát válthatjuk valóra. Bizonyára mindnyájunkkal előfordult már, hogy egy-egy olyan apróságnak tűnő gesztus, mint hogy ránk mosolyogtak az utcán, vagy előzékenyek voltak velünk a boltban, jobb kedvre derített bennünket. Ezek a beteg gyermekek pontosan ugyanezt élik meg a megható ajándékátadások során az alapítványunknak és partnereinknek, mint most az Invitel munkatársainak köszönhetően. Többségük a gyógyulásukat követően évek múltán is örömmel gondol vissza a meglepetésre, amiről korábban álmodni sem mert volna”– mondta Felkai Márta, a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány kommunikációs szakértője.

Az Invitelről
Az Invitel a magyar telekommunikációs piac egyik meghatározó szolgáltatójaként széles körű portfolióval áll lakossági és üzleti ügyfelei rendelkezésére. Lakossági kínálatában megtalálható számos szórakoztató és multimédiás szolgáltatás, az interaktív, digitális és HD televízió éppúgy, mint a gyors internet és a telefonszolgáltatás. A vállalati piacokon a legmodernebb informatikai és felhőalapú IT-megoldásokon felül hang- és adatszolgáltatásokat nyújt partnereinek országos optikai kábelhálózatán keresztül. Az Invitel számos ügyfélszolgálati ponttal várja előfizetőit országszerte, székhelye Budaörsön található.

További információ: www.invitel.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 07. 14:09, kedd | Belföld

Hétvégén kezdődik az Élelmiszerbank adománygyűjtő akciója

Hétvégén kezdődik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület idei legnagyobb adománygyűjtő kampánya, amely során a szervezet 3000 önkéntese az ország 104 településén 213 Tesco, ALDI és Auchan áruházban gyűjti a felajánlásokat.

2024. Május 07. 14:08, kedd | Sport

Nyolcvan nap a rajtig, 180-190 tagú lehet a magyar csapat

Nyolcvan nap múlva kerül sor a párizsi olimpia megnyitó ünnepségére, az eseményen pedig az előzetes számítások szerint 180-190 magyar sportoló vehet részt.

2024. Május 07. 14:07, kedd | Belföld

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

A magyarok 69 százaléka rendszeresen vásárol és fizet interneten keresztül, azonban az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét