Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Augusztus 11. 14:07, hétfő | Helyi
Forrás: Orpheus Állatvédő Egyesület

Az állatvédők is Szigetelnek - Állatvédők a Sziget 2014 Fesztiválon

Az állatvédők is Szigetelnek - Állatvédők a Sziget 2014 Fesztiválon

A Sziget Fesztiválköztársaság vendégei a megszámlálhatatlan koncert és programhelyszín mellett a civil szervezetek által kínált elfoglaltságokat is örömmel látogatják.

Az Orpheus Állatvédő Egyesület a Sziget Civil utcájában a felelős állattartás fontosságát ismerteti a világ minden tájáról érkező vendégeknek. A szigetlakók tesztelhetik memóriájukat állatbarát memóriajátékkal, állati teszteket tölthetnek ki és megnézhetik az Állatvédelmi fotókiállítást is. Emellett megismerkedhetnek az egyesület állatmentő tevékenységeivel, jelentkezhetnek önkéntesnek, illetve állatbarát ajándékokat (matricákat, képeslapokat, plakátokat) vihetnek haza.

Részletes ismertetőt a www.zug.hu Állatbarát Web Kuckóban találhat minden érdeklődő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás