Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Március 31. 16:02, kedd | Helyi sport
Forrás: Martonosi János-sajtófőnök

AZ ALAPSZAKASZ GYŐZELEM A TÉT

AZ ALAPSZAKASZ GYŐZELEM A TÉT

Az alapszakasz győzelemért száll harcba vasárnap a Vásárhelyi Kosársuli a Debrecen ellen a Hódtói Sportcsarnokban.

A kék-sárgáknak nem lesz könnyű dolga, mivel a DEAC vasárnap megverte a Vejinovicsékat majdnem 30 ponttal legyőző Salgótarjánt. Dr. Elek András tanítványainak van miért visszavágniuk, mivel a Hepp-kupa döntő után januárban bajnokin sem bírtak a cívisvárosiakkal. A hazaiak szeretnék ha sárgába borulna a lelátó a rangadón…

A két csapat mutatói hajszálra megegyeznek a 17-4-es győzelem vereség mutató mellett szinte azonos számú pontot dobtak és kaptak. A debreceniek eddig csak a TF-től, az Egertől, a Salgótarjántól és a Tiszaújvárostól szenvedtek vereséget. Ők egyébként már a vásárhelyi szurkolóknak sem ismeretlenek a Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa fináléja óta. Akkor a Nagy-testvérek és a center Takács vezérletével elvitték az aranyat a Hódtóiból, de bombaformájukat mutatja múlt heti Salgótarján ellen behúzott sikerük is.

A Kosársulit viszont nem kell félteni. A Békés ellen úgy játszott az együttes, mint már hónapok óta nem. Nyilasék felszabadultan, ötletesen, ragyogó védekezéssel és nagy akarattal szerezték meg 17. bajnoki sikerüket. A gárda szereplését figyelemmel követő szurkolóknak még ennél is többet mondhatott a legutóbbi meccs. A Vásárhely ismét magára talált: Varga, Vejinovics, Nyilas, Kelemen és Genal sem állt meg 20-as +- érték alatt, mindehhez gördülékeny és látványos összjáték párosult.

A vasárnap este 18 órakor kezdődő bajnokit a szurkolók ingyenesen láthatják.

A Kosársuli a mérkőzés fontosságára tekintettel kéri a drukkereket, hogy az egyesület színeiben jöjjenek a mérkőzésre, ezzel is támogatva a játékosokat a szezon legfontosabb rangadóján!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.