Városlista
2021. április 13, kedd - Ida

Hírek

2020. Szeptember 07. 10:01, hétfő | PR

Auchan áruhitel – helyben, gyorsan, egyszerűen

Auchan áruhitel – helyben, gyorsan, egyszerűen

A hipermarketek egyik legnagyobb előnye, hogy a műszaki cikkektől az élelmiszerig gyakorlatilag bármit megtalálunk egy helyen. Nem kivétel ez alól az Auchan sem, ám a történet nem is áll meg itt.

Ha esetleg nem tudunk egyben fizetni egy kívánt termékért, az Auchan áruhitelért sem kell a szomszédba mennünk.

Hipermarket, minden egyben

Az utóbbi évtizedektől kezdődően már hazánkban is egyre elterjedtebbek a hipermarketek. Szinte nincs már olyan város, ahol ne találkoznánk legalább eggyel. Ez természetesen nem is csoda, hiszen egyetlen csomagban egy rendkívül komplex kínálatot kapunk. Széles termékskála, friss és kedvező árú termékek és egyéb kiegészítő szolgáltatások – üzletsorok, éttermek stb. – teszik utánozhatatlanná ezeket az áruházakat. Mivel népszerű vásárlási opcióról van szó, szinte adta magát, hogy pénzügyi fronton is bővüljön a paletta.

A hitelfelvétel manapság már szintén egy jól ismert, gyakran használt szolgáltatás. Számos kedvező ajánlattal találkozhatunk, melyek segítségével hozzájuthatunk a kívánt termékhez, mégis a pénzünknél maradunk a futamidő végére is. A hitelek típusai eltérőek lehetnek, a legnépszerűbbek talán mégis a személyi kölcsönök és áruhitelek, melyek kisebb összegben is igényelhetők, kamatozásuk általában fix, futamidejük pedig meglehetősen rugalmas. Ezen lehetőségek sorát erősíti az Auchan áruhitel is melyről további információt az Oney weboldalán talál.


Jó döntés-e az áruhitel?

Egy kérdés, melyre megfelelő választ csak bizonyos szempontok tisztázása után adhatunk. Ami tény: az Auchan áruhitel egy gyorsan intézhető és rendkívül kedvező opciót kínál, ha egy drágább termékhez azonnal szeretnénk hozzájutni és esetleg nincs meg hozzá a keretünk. Ugyanakkor mindenképpen mérlegeljünk, hogy megéri-e nekünk a törlesztőrészleteket az adott készülék, háztartási gép, kerti bútor, okostelefon stb.

Ezt tulajdonképpen minden hitelfelvétel előtt tisztáznunk kell magunkban, habár a kockázat ma már minimális. Az Auchan áruhitele is fix kamatozású, így könnyedén számolhatunk a havi törlesztőrészletekkel, azok nem fognak növekedni. További egyszerűség, hogy a teljes folyamat helyben intézhető, a pozitív hitelbírálat után pedig már haza is vihetjük a kiszemelt terméket. Az ügyintézés tehát semmilyen problémát nem jelent.

A saját anyagi helyzetünk felmérése pedig már rajtunk áll. Semmiképpen sem szabad felelőtlenül hitelekbe bonyolódnunk, csak azért, hogy gyorsan hozzájussunk valamilyen drágább termékhez. Az Auchan áruhitel persze kisebb összegektől is igénybe vehető, így előfordulhat az is, hogy valamire gyorsan szükségünk van, egyszerűen csak nem szeretnénk egy összegben kifizetni a vételárat. Akárhogy is, abban biztosak lehetünk, hogy egy könnyen elérhető és kedvező hitelopció bármikor a rendelkezésünkre áll.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 19. 15:40, péntek | PR

A Jánosik Kft. takarítja Magyar Nemzeti Múzeumot

A Jánosik és Társai Kft. nyerte meg a Magyar Nemzeti Múzeum takarítására kiírt közbeszerzési eljárást 2+1 évre.

2021. Február 23. 11:20, kedd | PR

Elkészült az újjávarázsolt mezőkövesdi általános iskola

Többi közt új nyílászárókkal, kibővített tornateremmel és teljesen felújított homlokzattal várja vissza a mezőkövesdi általános iskola a diákjait.

2021. Január 26. 16:51, kedd | PR

Innovatív szoftvereket fejlesztett a Jánosik és Társai Kft.

Speciális, innovatív szoftvereket fejlesztett ki és vezetett be a Jánosik és Társai Kft. Ezek segítségével pontosan nyomon követhetik és ellenőrizhetik a megrendelők a cég által elvégzett munkákat.

2021. Április 13. 19:32, kedd | Életmód

A szennyező elit életmódváltása is szükséges a klímaváltozás megfékezéséhez

A dúsgazdag emberek radikális életmódváltására is szükség van a klímaváltozás megfékezéséhez