Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2015. December 15. 09:55, kedd | Helyi sport
Forrás: Martonosi János-sajtófőnök

ÁTBILLENHET A MÉRLEG NYELVE

ÁTBILLENHET A MÉRLEG NYELVE

Pozitívra fordíthatja eddigi mérlegét szombaton a Vásárhelyi Kosársuli NBI B csoportos felnőtt csapata.

Vas Péterék jelenleg 4-4-es mutatóval állnak a keleti csoport 7. helyén. A héten a 3. helyezett Honvédot fogadják egy várhatóan izgalmas találkozón a Hódtói Sportcsarnokban.

Minden esély megvan rá, hogy végre felszabadultan játszanak a kék-sárgák, akik a múlt héten már-már az előző évi akaratukról és csapatszellemükről tanúbizonyságot téve, a padlóról felállva arattak igen értékes győzelmet az Óbudai Kaszások otthonában. A diadalból Wirth, Csorvási és Vas oroszlánrészt vállalt. Ha sikerül átmenteni formájukat, és nem görcsösen kosarazni, akkor a dobogós fővárosi alakulattal szemben is lesz keresnivalójuk.

Ehhez azonban a budapestieknek biztosan lesz egy-két szava. A Honvéd valamelyes meglepetésre harmadik helyen várja az összecsapást. Igaz meglepetésről csak tavalyi szereplésüket figyelembe véve beszélhetünk. Puskás Artúr legénysége már kilenc derbin van túl, és ebből akkor is nagy szó hatot behúzni az igencsak erős mezőnyben, ha a DEAC, a Kaszások, vagy éppen a Salgótarján ellen vereséget szenvedtek. Ellenben legyűrték a Miskolcot, a Tiszaújvárost és a Békést. Igazi csapatmunkáról beszélhetünk a sasok eddigi teljesítményére pillantva. Mindössze két játékosuk, Stefán és Máté mozog 10 pont fölötti átlagon, viszont kilencen vannak átlagban 15 percnél többet a parketten.

A Vásárhelyi Kosársuli Budapest Honvéd elleni rangadója a 2015. december 19-én 18 órakor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban.

A belépés ingyenes!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.