Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2018. Augusztus 09. 16:04, csütörtök | Helyi
Forrás: Orpheus Állatvédő Egyesület

Állatvédők a Sziget Fesztiválon

Állatvédők a Sziget Fesztiválon

A Sziget 2018 Fesztivál Civil Sziget részlegén a kulturális, szociális, államigazgatási, egészségügyi, esélyegyenlőségi szervezetek mellett környezet-és állatvédő szervezetekkel is találkozhatnak a látogatók.

Az Orpheus Állatvédő Egyesület standján a Szigetlakók a felelős állattartás népszerűsítése kapcsán szerencsekerékkel, állatos kirakó és memóriajátékokkal, állatfelismerő versennyel, beszélgetésekkel tölthetik el szabadidejüket.

A naponta több tízezres látogatót befogadó Sziget Fesztiválon egy perc unatkozásra sincs idő, ehhez kellően színes programokkal (egész napos fotókiállítással, ingyenes állatos kiadványokkal, állatos játékokkal) vannak jelen a Civil Szigeten az állatvédők.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: