Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2018. Május 16. 10:42, szerda | Helyi
Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A vételárat megkapta, de a terméket nem küldte

A vételárat megkapta, de a terméket nem küldte

Vádemelést javasoltak a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói egy budapesti asszonnyal szemben, aki az interneten egy játékkonzolt eladott, amit a vásárlónak később nem küldött el.

A megalapozott gyanú szerint a nő 2017. július 26-án egy internetes oldalon meghirdetett egy játékkonzolt, amit egy szegedi férfi megvásárolt. A termék árát a sértett az eladó bankszámlaszámára átutalta, de a konzolt nem kapta meg. Az eladó a vásárló többszöri megkeresésére sem küldte el a játékot és a vételárat sem utalta vissza.

A szegedi rendőrök megállapították a csalás feltételezett elkövetőjének személyazonosságát, akit gyanúsítottként hallgattak ki, melynek során a bűncselekmény elkövetését elismerte. Ellene csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek továbbították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán elnök: Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal

Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal, és a kétoldalú együttműködés fejlesztésében a kereskedelem, az energia és a logisztika területén

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink