Városlista
2024. június 22, szombat - Paulina

Hírek

2012. Augusztus 08. 05:00, szerda | Életmód
Forrás: OrientPress Hírügynökség

A terhesség alatti szex a legjobb?

A terhesség alatti szex a legjobb?

Talán a természet jutalma, hogy bár a terhesség sok szempontból nehéz, de ez a kilenc hónap a legjobb a szexuális élet tekintetében - írja a Fox News. Cikkünkből kiderül, hogy mi áll az élettani jelenség mögött.

Dr. Ruslana Kadze, szülész-nőgyógyász ezt azzal magyarázza, hogy a kismedence fokozott véráramlása vérbőséget okoz a nemi szerv környékén. Ez okozhatja, hogy a nők ilyenkor jobban szeretik a szexuális együttléteket, mint máskor.

Ugyanakkor a mellek is érzékenyebbek, különösen az első trimeszter alatt, ezért ilyenkor általában azt sem szeretik, ha hozzájuk érnek. Viszont ez a második trimeszterre általában elmúlik.

Természetesen a kérdésben van némi ellentmondás, ugyanis sokszor nem ajánlott a terhesség alatti szex. Egyébként, ha csak az orvos nem mondja, a szex nem káros a babára nézve. Ráadásul az együttlétek segítenek a kismamának nyugodtnak maradni és jobban is alszanak tőle. Tehát összességében a terhesség alatti szex biztonságos és egészséges.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 07:49, péntek | Életmód

Elhunyt Donald Sutherland kanadai színész

Elhunyt csütörtökön 88 éves korában Donald Sutherland Oscar-, Golden Globe- és Emmy-díjas kanadai színész Miami városában.

2024. Június 20. 16:40, csütörtök | Életmód

A legjobbak közé jutott egy tokaji aszú a ecanter World Wine Awards-on

Bekerült a mindössze ötven Best in Show bor közé a Gizella Pince 6 puttonyos 2019-es tokaji aszúja a világ egyik legtekintélyesebb borversenyeként számon tartott Decanter World Wine Awards (DWWA) idei kiadásán.

2024. Június 20. 08:01, csütörtök | Életmód

ESET: a nagy sportesemények idején az internetes csalók is aktívabbak

Nemcsak a szurkolók, a kiberbűnözők is várják a nagy sporteseményeket, hiszen a futball Eb és az olimpia újabb csalási lehetőségeket nyit meg előttük:

2024. Június 19. 13:12, szerda | Életmód

Csaknem kétezer gyerek halálát okozza naponta világszerte a légszennyezettség

Csaknem kétezer öt év alatti gyerek halálát okozza naponta világszerte a légszennyezettség, amely a kisgyerekekkori halálozás második legnagyobb egészségi kockázati tényezőjévé vált az alultápláltság után