Városlista
2022. november 29, kedd - Taksony

Hírek

2022. Szeptember 27. 16:02, kedd | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

A regionális bajnokságban folytatja a Kosársuli U14

A regionális bajnokságban folytatja a Kosársuli U14

Egy győzelemmel és egy vereséggel zárta az U14-es bajnokság második előselejtezőjét a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli U14-es csapata Békésen, így már biztos, hogy nem jut főtáblára Vuk Pavlovics edző gárdája.

Az első mérkőzésen magabiztos győzelmet aratott a kék-sárga együttes a Pityke ellen, igaz, a nem minden szabálynak megfelelően kiálló ellenfél ellen a hivatalos jegyzőkönyvbe csak a 2-0-s eredmény került be.

A Vásárhely „fiatal” u14-es játékosokból álló együttese a Békéscsaba ellen játszotta a döntőt, ahol nem sikerült győzni. Ennek ellenére nem kell szomorkodnia Bőszéknek, mivel a regionális bajnokságban sok tapasztalatot gyűjtve jövőre már közelebb kerülhetnek az U14-es főtáblához.

Vásárhelyi Sólymok - Pityke KSE 2-0 (52-20)

Pontszerzők: Borus 10, Soós 9, Varga 9, Utasi 6, Bartusz 6, Kis 6, Kőhegyi 4, Bősz 2, Őze -, Páska -

Vuk Pavlovics: Kicsit összezavart minket az ellenfél hiányos kerete, kellett 5-6 perc hogy elkezdjünk jó tempóban kosárlabdázni. Jól segítettünk egymásnak védekezésben, abból pedig jó támadásokat indítottunk.

Békéscsabai KK/B - Vásárhelyi Sólymok 54-51

Pontszerzők: Bősz 14, Borus 13, Utasi 12, Varga 6, Soós 5, Kőhegyi 1, Bartusz -, Őze -, Kis-, Páska -

Vuk Pavlovics: Nagyon izgalmas mérkőzést játszottunk, felváltva voltak jó és rossz periódusaink. A második negyedben könnyű kosarat kaptunk befutásokból, ami elkerülhető lett volna. A végjátékban nem jöttek ki szerencsésen a dolgok, illetve kapkodtunk egy kicsit, ami talán az izgalomnak volt köszönhető. Büszke vagyok a Csapatra, megmutattuk a karakterünket. Jó tapasztalatszerzés volt ez nekünk. Gratulálok a Békéscsabának!

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 28. 12:48, hétfő | Helyi

Lejátszotta első mérkőzését a Kosársuli felnőtt női csapata

Lejátszotta történetének első felnőtt női bajnoki mérkőzését a Vásárhelyi Kosársuli. Az egyesület női csapata a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei bajnokságban lép pályára a következő hónapokban.

2022. November 28. 12:39, hétfő | Helyi

Vers a Peronon – adventi különkiadás

A MÁV, a Balatonalmádi Aranyhíd Polgári Egyesülettel karöltve, az elmúlt években nyaranta már megszokott, peronokon hallható versek után újabb nagy fába vágja a fejszéjét.

2022. November 22. 10:52, kedd | Helyi

Újítsuk fel Európát!

Az energiamegtakarítás közös érdek

2022. November 22. 10:49, kedd | Helyi

Saját nevelésű edző a Kosársuli kispadján

Saját nevelésű edző váltja Slobodan Kalinicet a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli kispadján.