Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Szeptember 27. 16:02, kedd | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

A regionális bajnokságban folytatja a Kosársuli U14

A regionális bajnokságban folytatja a Kosársuli U14

Egy győzelemmel és egy vereséggel zárta az U14-es bajnokság második előselejtezőjét a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli U14-es csapata Békésen, így már biztos, hogy nem jut főtáblára Vuk Pavlovics edző gárdája.

Az első mérkőzésen magabiztos győzelmet aratott a kék-sárga együttes a Pityke ellen, igaz, a nem minden szabálynak megfelelően kiálló ellenfél ellen a hivatalos jegyzőkönyvbe csak a 2-0-s eredmény került be.

A Vásárhely „fiatal” u14-es játékosokból álló együttese a Békéscsaba ellen játszotta a döntőt, ahol nem sikerült győzni. Ennek ellenére nem kell szomorkodnia Bőszéknek, mivel a regionális bajnokságban sok tapasztalatot gyűjtve jövőre már közelebb kerülhetnek az U14-es főtáblához.

Vásárhelyi Sólymok - Pityke KSE 2-0 (52-20)

Pontszerzők: Borus 10, Soós 9, Varga 9, Utasi 6, Bartusz 6, Kis 6, Kőhegyi 4, Bősz 2, Őze -, Páska -

Vuk Pavlovics: Kicsit összezavart minket az ellenfél hiányos kerete, kellett 5-6 perc hogy elkezdjünk jó tempóban kosárlabdázni. Jól segítettünk egymásnak védekezésben, abból pedig jó támadásokat indítottunk.

Békéscsabai KK/B - Vásárhelyi Sólymok 54-51

Pontszerzők: Bősz 14, Borus 13, Utasi 12, Varga 6, Soós 5, Kőhegyi 1, Bartusz -, Őze -, Kis-, Páska -

Vuk Pavlovics: Nagyon izgalmas mérkőzést játszottunk, felváltva voltak jó és rossz periódusaink. A második negyedben könnyű kosarat kaptunk befutásokból, ami elkerülhető lett volna. A végjátékban nem jöttek ki szerencsésen a dolgok, illetve kapkodtunk egy kicsit, ami talán az izgalomnak volt köszönhető. Büszke vagyok a Csapatra, megmutattuk a karakterünket. Jó tapasztalatszerzés volt ez nekünk. Gratulálok a Békéscsabának!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.