Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2022. Január 26. 14:24, szerda | Helyi
Forrás: Nagy Benjámin sajtóreferens

A listavezetőt fogadja a Kosársuli - interjú Borbáth Balázzsal

A listavezetőt fogadja a Kosársuli - interjú Borbáth Balázzsal

Pénteken 18:30-tól az NB I/B Zöld csoportjának 18. fordulójában a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli a listavezető Ceglédet látja vendégül a Hódtói Sportcsarnokban,

míg előtte, 16 órától az U20-asok is összecsapnak. Ennek apropóján az utóbbi hetekben egyre jobb formába lendülő vásárhelyi tehetség, Borbáth Balázs nyilatkozott.

Az utóbbi hetekben egyre jobb formába lendült a csapat. Hogyan értékeled eddig a januárt?

Örülök, hogy egyre jobb a teljesítményünk, és hogy ki tudtunk jönni a hullámvölgyből. Nehéz meccs áll előttünk, hisz a listavezető Ceglédet fogadjuk itthon, de azt hiszem, a hónapot így is próbáltuk a lehető legeredményesebbre kihozni. Véleményem szerint ez sikerült is.

Milyen az öltözői hangulat?

Az öltözői hangulat nem sokat változott. Nyilván a rosszabb meccsek után le vagyunk törve, de ez csak ideiglenes, és szerintem a pályán kívül is jól érzi magát a csapat együtt.

Egyénileg is egyre jobban megy a játék. Sikerült felvenned a ritmust, érzed a fejlődést?

Igen, szerencsére kezdem felvenni a ritmust és igyekszem a teljesítményemet nemcsak a korosztályos, hanem a felnőttmeccseken is hozni. Dolgozok tovább keményen és hiszek benne, hogy ki fog fizetődni a sok munka.

Az U20 jelenleg negyedik a bajnokságban. Hogy látod a csapat teljesítményét? Meglehet a dobogó egy nagy hajrával?

Sajnos nagyon hullámzóan kezdtük az évet, de hiszem, hogy képesek vagyunk ugyancsak egy jó nyerősorozatot hozni, ami elég lehet a top háromhoz.

A listavezető Cegléd következik. Mit jelentene az alapszakasz további részét nézve egy mostani győzelem?

Nagyon jót tenne mentálisan visszavágni a Ceglédnek a múltkori, emberhiányos vereségünk miatt. Nagy lendületet adna a hazai siker és tudom, hogy mindent meg fogunk tenni a pályán azért, hogy mi jöjjünk ki győztesként.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).