Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. December 09. 10:35, péntek | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

A listavezető otthonában a Kosársuli

A listavezető otthonában a Kosársuli

A tabella élén álló Budafok otthonába látogat a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli pénteken az NB I/B Zöld csoportjának 13. fordulojában.

A kék-sárgák jelenleg a nyolcadik helyen várják a folytatást, igaz, az elmúlt hetekben több sérülés is hátráltatta Vuk Pavlovics edző legénységét.

A budafokiak eddig csak egy mérkőzést vesztettek el, mégpedig a Dunaharaszti ellen. Kulcskérdés lehet, hogy a Kosársuli hogyan tudja megoldani a meccsenként majdnem 19 pontot átlagoló légiósuk, Kevin Wade Swanson hatástalanítását. Ám mellettem nem árt majd Piukovicsra, Tursicsra és Siklósra is figyelni, akik egyaránt képesek ragyogó teljesítményt nyújtani.

A Vásárhely múlt héten igencsak tartalékosan tudott pályára lépni, mivel sem Pinnyey Márton, sem Varga Zalán nem volt egészséges. Akár meglepetést is okozhatunk a Budafok ellen - mondta Bálint Erik, az utóbbi hetekben kiválóan teljesítő hódmezővásárhelyi kosaras. Szerinte egyre jobban összeáll a csapat, a Vuk Pavlovics mester által vezényelt edzésmunka pedig hamarosan meghozza a gyümölcsét. Természetesen nem feltett kézzel mennek fel a parkettre a bajnokesélyes Budafok otthonában, a sikerhez azonban nagyon átgondolt, fegyelmezett játékra lesz szükség.

A vásárhelyi szurkolóknak sem kell már sokat várnia, hogy újra NB I-es meccset láthassanak a Hódtói Sportcsarnokban, hiszen december 16-án, pénteken a Nyíregyházát fogadja majd a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli az NB/I B Zöld csoportjában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.