Városlista
2022. szeptember 28, szerda - Vencel

Hírek

2022. Szeptember 19. 10:28, hétfő | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

A Kosársuli U14 is továbbjutott

A Kosársuli U14 is továbbjutott

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli U16-os és U18-as csapatának továbbjutását követően az U14-es gárda is sikerrel vette a bajnokság délkeleti előselejtezőjét Békéscsabán.

Vuk Pavlovics gárdája a Nagykőrös elleni nagyarányú sikert követően a Kecskeméti KA/B együttese ellen játszott egy végletekig kiélezett meccset, amin végül a kék-sárgák húzták be a győzelmet.

A Nagykőrös ellen nem volt sok kérdés a pályán, igazából csak a győzelem mértékére kellett választ találni a negyedik negyed végére. A két együttesen látszott a nagy különbség.

A második, továbbjutásról döntő meccsen azonban már kiélezett csatát láthattak a békéscsabai csarnokba ellátogató nézők. Vuk Pavlovics legénysége szinte végig hátrányban játszott, ám a negyedik negyedben sikerült ellenszert találni a Kecskemét kemény védekezésére, és a végjátékban a tétet jobban bíró Vásárhely megfordította a találkozót, ezzel kivívva a jogot a bajnokság selejtezőjében való szereplésre.

Vásárhelyi Sólymok - Nagykőrösi Sólymok KE/U14 114-23

Pontszerzők: Borus 28, Bősz 21, Soós 19, Utasi 17, Kőhegyi 11, Morton 8, Kis 6, Varga 4, Őze -, Májer -

Vuk Pavlovics: Dominánsan játszottunk, sok ziccert dobtunk labdaszerzésekből. Voltak szép összejátékaink befutásokból, illetve gyorsindításokból.

Kecskeméti KA/B - Vásárhelyi Sólymok 48-51

Pontszerzők: Borus 18, Soós 14, Utasi 8, Kőhegyi 4, Varga 4, Bősz 2, Kis 1, Morton -, Őze -, Májer -

Vuk Pavlovics: Meglepett minket a Kecskemét kemény és zárt védekezése, az első öt percben nem tudtuk felvenni velük a ritmust. Gyors támadássokkal próbáltuk ledolgozni a hátrányunkat, ami többször kapkodásba ment át. A lepattanók megszerzése és a zárt védelem feltörése volt a kulcs, sikerült ledolgoznunk a hátrányunkat és egy izgalmas végjátékban mi bizonyultunk koncentráltabbnak. Gratulálok a Csapatnak a mai győzelmekhez!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 15:24, szerda | Helyi

Kevésen múlt a Kosársuli U16 továbbjutása

A hétvégén Fóton játszott az U16-os bajnokság főtáblára jutásáért a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli U16-os csapata.

2022. Szeptember 28. 11:32, szerda | Helyi

Szombat délelőtti változások a Déli pályaudvar és Budapest-Kelenföld között

A Déli pályaudvar és Budapest-Kelenföld között október 1-jén pályakarbantartást végeznek, ezért a vonatok csak egy vágányon közlekedhetnek.

2022. Szeptember 27. 16:02, kedd | Helyi

A regionális bajnokságban folytatja a Kosársuli U14

Egy győzelemmel és egy vereséggel zárta az U14-es bajnokság második előselejtezőjét a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli U14-es csapata Békésen, így már biztos, hogy nem jut főtáblára Vuk Pavlovics edző gárdája.

2022. Szeptember 27. 16:00, kedd | Helyi

Hazai pályán a Kosársuli

A Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia együttesét fogadja szeptember 30-án pénteken 18:30-tól a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli a Hódtói Sportcsarnokban.