Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2023. Március 30. 11:50, csütörtök | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

A Kosársuli család összefogásával jutottak el a Farkasok Jászberénybe

A Kosársuli család összefogásával jutottak el a Farkasok Jászberénybe

Nem éppen kellemes meglepetéssel indult a Vásárhelyi Kosársuli U12-es csapata, a Vásárhelyi Farkasok jászberényi túrája az előző hétvégén.

A csapatbusz ugyanis műszaki okok miatt nem tudott útra kelni - ám a Kosársuli mögött álló fantasztikus közösség azonnal talált megoldást a problémára.

Patkós József tanítványai nagyon várták az indulást Jászberénybe, ám egy kisebb műszaki gond miatt nem tudtak buszra szállni. A Kosársuli család összefogásának köszönhetően azonban fel sem merült, hogy nem állnak ki a Szolnok és a Jászberény elleni összecsapáson. A gyerekek szülei és a csapat trénere saját autóikkal oldotta meg a gyerekek utaztatását, akik így nem hiányoztak a két derbiről.

Nagyon hálásak vagyunk, hogy a szülők így álltak a probléma megoldásához. Ismét bebizonyosodott, hogy a mögöttünk álló közösség milyen erős – mondta Szabó Attila, az egyesület elnöke. Mi igyekszünk mindezt továbbra is a magas szintű szakmai munkával és a gyerekekkel való törődéssel meghálálni. Óriási érzés, hogy ilyen közösség áll az egyesületünk mögött – zárta gondolatait a sportvezető.

A Farkasok kicsit késve érkeztek a tervezetthez képest Jászberénybe, ennek ellenére az első meccsüket is majdnem sikerült győzelemmel lehozniuk a Szolnok ellen, a második összecsapáson azonban már nem maradt kérdés, a házigazdák ellen magabiztos sikert arattak.

U12-es Bajnokság B csoport, Jászberény

Szolnoki Bikák-Vásárhelyi Farkasok 63-52

Farkasok: Patkós 18, Skoda 14, Kanka 11, Kálló- Nagy 5, Dombi 2, Gajdos 1, Krebsz 1, Kátai-Tóth, Somogyi, Ambrus

Patkós József: Utazásra készen álltunk, ezúttal Jászberénybe. Sajnos a járművünk kevésbé, így a szülők és jómagam autókba pattanva szállítottuk a csapatunkat a helyszínre. Késve indultunk, így az érkezést követően rögtön kezdtünk is. Sajnos a hosszú út és a rövid bemelegítés nem volt előnyünkre, kapkodva kezdtünk, sok dobás kimaradt, védekezésben elkéstek a besegítések és a lepattanókért se harcolt mindenki elég erőszakosan. A magasabb szerkezetű ellenfél behúzódva védekezett, mégis mi kaptunk védőhibát. Nehezen sikerült kicsalni őket, így igyekeztünk alkalmazkodni a játékvezetéshez. A félidei gyenge büntető se segített sokat. Kicsit felráztam a csapatot, elkezdünk zárkózni öt pontra. Sajnos az utolsó negyedben könnyű kosarakat engedtünk az ellenfélnek, így nem sikerült fordítani.

Vásárhelyi Farkasok - Lehel Kosársuli 86-59

Farkasok: Skoda 23, Kanka 22, Patkós 19, Kálló- Nagy 6, Ambrus 4, Gajdos 3, Krebsz 3, Somogyi 3, Dombi 2, Kátai–Tóth 1

Patkós József: Rögtön jött a következő mérkőzés, de már kellőképpen bemelegedtek a srácok. Nem is volt gond a lendülettel, egy-egyben remekül megoldották a támadásokat a mieink, volt lepattanó, küzdés, elszántság az első pillanattól. Nem adtunk lehetőséget a zárkózásra, hárman igen ponterősek voltak, vitték a csapatot, így magabiztos győzelemmel zártuk ezt a fordulót idegenben. Gratulálok a Fiúknak, félsiker, de ebből is csak tanulunk! Mindent bele Farkasok! Külön köszönet a mindenre kész Szülőknek a segítségért és az elszánt Szurkolóknak a biztatásért! Remek Csapat, remek Szülők, Szurkolók!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.