Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2016. December 30. 12:12, péntek | Helyi
Forrás: Angyali.hu Alapítvány

A kívánságok 2017-ben is valóra válhatnak!

A kívánságok 2017-ben is valóra válhatnak!

Az Angyali.hu Alapítvány élményt és segítséget ad megváltozott élethelyzetben lévő, betegségben szenvedő gyermekeknek - felnőtteknek, nélkülöző családoknak.

A jótékonysági kívánságteljesítő programba támogatottként lehet jelentkezni, mégpedig úgy, hogy ahttp://www.angyali.hu oldalon a Kívánságkérés menüpontban a segítséget kérő leírja, hogy mit szeretne, mi az amivel nehéz helyzete jobbá válhat. A feladott kívánságot vagy a problémakört a rászorulók fénykép feltöltésével még jobban megismertethetik az alapítvánnyal és a támogatókkal. A kívánságteljesítő jótékonysági program segítők, támogatók jelentkezését is várja.

Norbinak steril szoba kell, fogjunk össze érte!

A kívánságteljesítő program 2017 januárban a Mátrix Közhasznú Alapítvány által támogatott Norbit segíti. Kálmán Norbi alapbetegsége akut myeloid leukémia, amit öt hónaposan diagnosztizáltak nála. A csöppnyi baba több blokk kemoterápián van túl, és folyamatos fenntartó kezeléseket kap. Hogy egyre többet lehessen otthon, az (időközben széthullott) családnak megfelelő lakhely és Norbi gyógyulásához steril szoba szükséges. A gyógyulást segítő körülmények létrehozásában segítünk mi is, melyben minden jóérzésű embertársunk együttműködésére nagyon számítunk. Segítség kapcsán kapcsolatfelvétel a www.matrixalapitvany.hu oldalon kezdeményezhető.

A kisfiúról készített és beilleszthető videó:
http://www.youtube.com/watch?v=V5DjTLkGOmE

Hivatalos támogatói számlaszám (közlemény: "Norbi"):
(OTP): 11735005-20510350

Paypal: info@matrixalapitvany.hu

Mátrix Közhasznú Alapítvány
Adó 1%: 18472273-1-06

A befizetések 100%-ban a kisfiúhoz kerülnek.
A legapróbb felajánlást is hálásan köszönjük!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:45, hétfő | Belföld

Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán

A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat

2024. Május 13. 15:43, hétfő | Belföld

Pénzbüntetésre ítélték Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben

Hatszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi önkormányzati képviselőt az úgynevezett ördög ügyvédje-perben.

2024. Május 13. 15:41, hétfő | Életmód

Bizonyos elektromos rollerekre is biztosítást kell kötni hamarosan

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfői közleményében.

2024. Május 13. 15:40, hétfő | Belföld

Gyopáros Alpár: pályázni lehet falusi utcák, járdák, hidak, kerékpárutak felújítására

Önkormányzati tulajdonban lévő utcák, járdák, hidak és kerékpárutak felújítására pályázhatnak az ötezer lakosúnál kisebb települések a Magyar falu programban