Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Október 04. 14:49, kedd | Helyi
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

A jövő bajnokait keresi a Kosársuli

A jövő bajnokait keresi a Kosársuli

Folytatja évekkel ezelőtt megkezdett szakmai programját a Vásárhelyi Kosársuli.

Az egyesület most a 2007-ben született fiúknak indít városi válogatott csapatot.

Az együttes magja várhatóan az iskolai előkészítő csoportokban pattogtató kis kosarasok közül kerülnek majd ki, de az ajtó egyelőre mindenki előtt nyitva áll.
A most alakuló gárda játékosainak a vásárhelyi kosárlabdázó legenda, Czuprák László tart majd ingyenes edzéseket keddenként és csütörtökönként a Kertvárosi Általános Iskola termében.

Az első foglalkozás október 4-én lesz. Ha valaki erre nem tud elmenni, akkor más alkalommal is lesz lehetősége ezt megtenni, mivel minden kedden és csütörtökön 16:30 és 18 óra között tartanak majd edzéseket az iskola tornacsarnokában, ahová a Bartók Béla sétány felől lehet bejutni.

A Vásárhelyi Kosársuli már évek óta több általános iskolában tart előkészítő foglalkozásokat. Ezeken a legkisebbek játékos formában ismerkedhetnek meg a kosárlabda alapjaival a Németh László Általános Iskola és Gimnáziumban, a Kertvárosi Katolikus Általános Iskolában, a Liszt Ferenc Általános Iskolában, a Szent István Általános Iskolában, valamint a Varga Tamás Általános Iskolában.

A most induló összetartásokon pedig megkezdődhet a komolyabb edzésmunka.
Korábban egyébként ugyanebből a programból került ki a Vásárhelyi Rakéták együttese is. Mint ismert Mócsai Milán alakulata két éve az U11-es, míg két éve az U12-es országos bajnokságot nyerte meg, a kosárlabda akadémiák fiataljait is maga mögé utasítva.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a