Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Február 12. 10:47, péntek | Helyi sport
Forrás: hlkc.hu

A GYULÁT FOGADJA VASÁRNAP AZ NBII TAVASZI RAJTJÁN A HLKC

A GYULÁT FOGADJA VASÁRNAP AZ NBII TAVASZI RAJTJÁN A HLKC

A második fordulóból előrehozott mérkőzéssel elrajtol a felnőtt és junior csapat számára az NBII Dél-Kelet csoport tavaszi szezonja, vasárnap a Gyulai SE gárdáját fogadják a Balogh Imsi Sportközpontban.

Felnőtt csapat rövid, de tartalmas felkészüléssel a háta mögött várja a mérkőzést. A Szeged KKSE junior (NBI/B) és az FKSE Algyő ellen lejátszott felkészülési mérkőzések vegyes képet mutattak a csapat formáját illetően, bízunk benne, hogy első tavaszi mérkőzésükre kiegyenesednek a kérdőjelek.
Erősen kérdéses a térdműtéten átesett Hegyi Diána és Szőke Zsanett játéka, és Kothencz Vivienre sem számíthatnak sérülés miatt a a vasárnapi meccsen.

Játékoskeretük két új igazolással bővült a tavaszi szezonra.

Hódmezővásárhelyen folytatja Vuletic Suncica, aki az elmúlt években NBI/B-s csapatokban szerepelt. “Szuncsi” korábban az Orosháza és a Kecskemét csapatát is erősítette, most az Inárcs-Örkény gárdájából sikerül a HLKC-be igazolni.

Kettős játékengedéllyel szintén a HLKC-ba szerepel a tavaszi szezonban Székesi Fanni, aki Hódmezővásárhelyen kezdte kézilabdás pályafutását, majd egy többéves kitérő (Győr, Békéscsaba, Siófok) után jelenleg az NBI/B-ben szereplő Orosházi NKC játékosaként szerepelhet kettős játékengedéllyel a csapatban.

A két csapat őszi “odavágóján” nagyarányú győzelmet (23-44) aratott Gyulán csapatunk, azonban a mérkőzés előtt nem ebből kell kiindulni, nem szabad elbízniuk magunkat a megfiatalított gyulaiak ellen. Cél, hogy maximális alázattal és odaadással lépjenek pályára, és a hazai közönség előtt magabiztos győzelemmel kezdjék a tavaszt.

Gál Adrienn edző: “A felkészülésen túl vagyunk, várjuk az első meccset. Bízom benne, hogy sokan kilátogatnak a vasárnapi meccsre, amin csak a győzelem lehet számunkra elfogadható eredmény!”

NBII Dél-Kelet csoport női kézilabda bajnokság – 11. forduló

2016. február 14., 17.00 – Balogh Imsi Sportaréna


Hódmezővásárhelyi LKC – Gyulai SE
Játékvezetők: Bálint Tamás, Szarvas Tamás
Versenybíró: Dzsipoff Károly

A felnőtt mérkőzés előtt, 15.00 órától a junior csapatok mérkőznek meg. Fiataljaink hibátlan, 100%-os mérleggel zárták az őszt, így optimistán várjuk a mérkőzést, amelyen szeretnék megőrizni a hibátlan mutatót!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.