Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2018. Május 23. 10:01, szerda | Helyi
Forrás: Arany-Tóth Attila közönségkapcsolati munkatárs Emlékpont

A festékbombától Kalap Jakabig

A festékbombától Kalap Jakabig

Gyermeknapi programok a BFMK előtt


Vidám programokkal várja a családokat a Bessenyei Ferenc Művelődési központ gyermeknapon, május 27-én, vasárnap. A sétálóutcán trambulin, ugrálóvár, arcfestés, valamint különféle finomságok, édességek várnak a gyerekekre.

Délelőtt tíz órakor kezdődik Kalap Jakab koncertje és ettől az időponttól egészen estig várják a gyermekeket kézműves foglalkozásra a Törpezug-anyukák.

Mihályi Réka, a Group and Swing zenekar énekesnője Masni és Pocó című műsora 11 órakor veszi kezdetét, amelyben az előadó a 2014. év Artisjus-díjas zeneszerzője, Romhányi Áron dallamaival és két bábművész közreműködésével szórakoztatja a gyerekeket.

Déltől este hatig festékbomba darts, óriás kifestő, kreatív kézműves foglalkozás és Show your style! közönségfal ígér egyedi és látványos, interaktív és kreatív tevékenységeket a családoknak, míg 16 órától a Hódmezővásárhelyi Városi Fúvószenekar és a Helyőrségi Zenekar ad koncertet gyermekfilmek zenéiből összeállított műsorral.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.