Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Március 25. 11:33, szerda | Helyi sport
Forrás: Martonosi János-sajtófőnök

A BÉKÉS ELLEN BIZONYÍTANA A KOSÁRSULI

A BÉKÉS ELLEN BIZONYÍTANA A KOSÁRSULI

A bajnokság meglepetéscsapata, a Békés ellen bizonyítana a múlt heti salgótarjáni súlyos vereség után a Vásárhelyi Kosársuli szombaton a Hódtói Sportcsarnokban.

A kék-sárgáknak nagyon komolyan kell venniük a találkozót, ha továbbra is versenyben akarnak maradni az NBI B-s bajnokság keleti csoportjának első helyéért. A 20 éves hazai sportegyesület meglepetéssel várja a nézőket.

Az újonc békésiek januárban hazai pályán legyőzték Vasékat, a Hepp Kupában viszont nem nekik állt a zászló. A viharsarkiak jelenleg a tabella ötödik helyén tanyáznak, fej-fej mellett haladva a negyedik Tiszaújvárossal, így várhatóan mindent megtesznek a sikerér, és azért, hogy életben maradjon a remény a felsőházi rájátszásra. Nyilaséknak leginkább Komára kell majd figyelniük, aki a januári összecsapáson 28 pontot szórt.

Nem a legjobb előjelekkel készül a mérkőzésre a hódmezővásárhelyi alakulat. Dr. Elek András tanítványai legutóbb 28 pontos vereséget szenvedtek Salgótarjánban. Akkor Cziberén kívül nem nagyon volt vezére a csapatnak. Ennek ellenére hazai pályán a Kosársuli számít esélyesnek. Az újabb diadalhoz viszont elengedhetetlen, hogy a múlt heti produkciójukat elfelejtve több húzóember javítson teljesítményén. Ha ez összejön, akkor akár magabiztos hazai győzelem is születhet a rangadón.

A nézőket ezúttal egy meglepetéssel csalogatják a sportcsarnokba. Az első 500 néző ugyanis ingyenesen kaphat a 20. születésnapját ünneplő Vásárhelyi Kosársuli történetét feldolgozó kiadványból. A szombat este 18 órakor kezdődő bajnokit a szurkolók ingyenesen láthatják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.