Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. November 16. 11:47, hétfő | Helyi sport
Forrás: Martonosi János-sajtófőnök

A Baját fogadja a Kosársuli

A Baját fogadja a Kosársuli

Rövid időn belül másodszor játszik hazai pályán a Vásárhelyi Kosársuli.

Vas Péterék a pénteki Kecskemét ellen megnyert bajnoki után a Baját fogadja a Hepp-kupában. A kék-sárgáknál ezúttal sem léphet pályára egy vírusos fertőzés miatt gyengélkedő Szasa Vejinovics.

Múlt héten az irányító nélkül sikerült hoznia a kötelezőt dr. Elek András fiainak, akik csak az utolsó negyedben tudták bebiztosítani győzelmüket a Kecskemét ellen. Ekkor a remekelő Varga Dániel mellé a kritikus helyzetekben remekelő Vas, és a rendkívül hasznosan játszó fiatal irányító, Horváth Martin lépett elő.

Hasonló izgalmakra lehet számítani a bajaiak elleni összecsapáson is, mivel a két gárda meccsei a helyezésektől függetlenül rangadónak számítanak. A Bács-Kiskun megyeiek elvesztették legutóbbi két mérkőzésüket, így mérlegük mar nem elegendő a felsőházi play off-hoz szükséges negyedik helyre. Ennek ellenére nem szabad leírni a jó erőkből álló bajai alakulatot, mivel a soraikban olyan játékosok vannak mint a már igen rutinosnak számító Ágfalvi, az utóbbi meccseken vitézkedő Nagy, vagy éppen Délity.

A november 17-én 18 órakor kezdődő találkozón a szurkolók támogatására is szüksége lesz a vásárhelyieknek a sikerhez.

A drukkerek ingyenesen tekinthetik meg a meccset.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.