Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2017. Október 13. 11:09, péntek | Helyi
Forrás: Varga Anikó intézményvezető Bessenyei Ferenc Művelődési Központ

40 év távlatából - Emlékest a BFMK-ban

40 év távlatából - Emlékest a BFMK-ban

Sok szeretettel várjuk Önöket is „40 év távlatából…” című rendezvényre 2017. október 13-án 15.30 órától a BFMK II. emeletére.

Az esten felelevenedik a Magyarországi Eszperantó Szövetség helyi szervezetének 40 éve képekben, visszaemlékezések formájában Faragó Katalin vezetésével.

A délutánon részt vesznek mindazok, akik valamilyen formában kapcsolódnak az eszperantóhoz és a yumeihohoz, így Anjo Amika / Bartek Anna – énekes, előadóművész; Kisháziné Zombory Erika ultramaratoni futó, Spartathlon versenyző, aki nemrégen tért vissza Görögországból, ahol 246 km-t futott; Szöllősi Róbert ultramaratoni futó, országos bajnok, aki legutóbbi 48 órás versenyen megjavította az országos csúcsot; Németh Józsefné Eü.Klub megalapítója; Sárossy Mihályné a Népművészet Mestere; dr. Dömötör János rtg. szakorvos és sokan mások.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: