Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2018. Március 30. 23:35, péntek | Helyi
Forrás: Csongrád MRFK Kommunikáció

Fiatalkorú bűnözők rendőrkézen

 Fiatalkorú bűnözők rendőrkézen

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vettek egy helybeli fiút és lányt, akik a városban február óta követtek el vagyon elleni bűncselekményeket.

A megalapozott gyanú szerint a fiú 2018 februárjától március végéig többször lopott járművekből, de volt, hogy lakóház udvarába mászott be. Egy alkalommal volt társa is, akivel egy autó kesztyűtartójából loptak pénztárcát.

J. Dániel a bűncselekmények során többek között készpénzt, iratokat, műszaki cikkeket és aranyékszereket zsákmányolt több százezer forint értékben.

A tolvajok személyazonosságát a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói megállapították, majd a feltételezett elkövetőket előállították és kihallgatták. A fiatalkorú gyanúsítottakkal szemben lopás miatt indult eljárás. A fiút a rendőrök őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 12:18, kedd | Életmód

Filmrészletek kerültek elő az Egri csillagok első filmváltozatából

Az Egri csillagok első filmváltozatának több filmdarabkája került elő az egykori főszereplő hagyatékából, aki Vicuskát alakította az 1923-ban forgatott produkcióban.

2024. Május 21. 12:17, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között, a két ország ennek alapján együtt fog működni egyebek mellett a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztésében is

2024. Május 21. 10:49, kedd | Sport

A közép-európai FIA F4 bajnokság nyitóhétvégéje az új hazai pályán a Balaton Park Circuit-en

A mezőny nagy része már a hét közepén megkezdte a munkát. A GRT az autót hibátlanul felkészítette pilótánk pedig körről-körre alkalmazkodott az autóhoz és a körülményekhez, így magabiztosan vághattunk neki a hétvégének.