Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Augusztus 21. 12:24, kedd | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Vonattal a Szegedi Ifjúsági Napokra – utazási kuponakció

Vonattal a Szegedi Ifjúsági Napokra – utazási kuponakció

A MÁV-START az augusztus 22-től 26-ig tartó Szegedi Ifjúsági Napokra vonattal utazó, belépőjeggyel rendelkező utasok számára utazási kuponakciót hirdet.

Az utazási kuponakció keretében a vasúti menetjegy és kerékpárjegy alapján minden megkezdett 100 kilométerre 100 forintos kupont, illetve az InterCity-, valamint gyorsvonati pótjegyekre további 100-100 forint értékű kupont ad a vasúttársaság. Az így kapott és összegyűjtött kuponok későbbi menetjegyváltáskor a MÁV-START pénztáraiban és menetjegyirodáiban válthatók be. Kupon abban az esetben kapható, ha az utas Szeged, Szeged-Rókus és Újszeged állomásra, vagy onnan vált menetjegyet, a jegy érvénytartamából pedig legalább egy napnak egybe kell esnie a SZIN valamelyik napjával.

Az utazási kupon a rendezvény helyszínén – Szeged, Partfürdő –, a MÁV-START információs pontjánál kérhető, a nyitva tartás idején, augusztus 22-én 16-tól 19 óráig, augusztus 23. és 26. között pedig 13 órától 19 óráig. A szegedi állomás ügyfélszolgálati irodájában 7-től 17 óráig igényelhető az utazási kupon, a SZIN-belépőjegy felmutatásával együtt.

A rendezvényről bővebb információt a Szegedi Ifjúsági Napok weboldalán vagy a SZIN Facebook-oldalán olvashat. A Szegedi Ifjúsági Napok, Magyarország legnagyobb hagyományokkal bíró fesztiválja idén ünnepli 50. születésnapját. A Tisza-parti nyárzáró buli külföldi fellépői között van Sean Paul, Jess Glynne, a brit d’n’b meghatározó alakja, Wilkinson; a magyarok közül bulizhatnak többek között az Anima Sound System, Majka & Curtis, a Punnany valamint a Wellhello koncertjén is.

A kuponakcióról további információk a MÁV-csoport honlapján találhatók http://(https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/szegedi-ifjusagi-napok-vasuti-utazasi-kupon-akcio), illetve a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat +36 1 349 49 49-es telefonszámán is kérhetők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.