Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Június 26. 11:00, hétfő | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt.

VOLT vonattal, VOLT kombinált jeggyel a VOLT Fesztiválra!

VOLT vonattal, VOLT kombinált jeggyel a VOLT Fesztiválra!

A MÁV-START és a GYSEV kombinált – a soproni helyi buszjáratok korlátlan használatát is biztosító – jegyet kínál diákoknak a VOLT Fesztiválra.

A VOLT kombinált jegy a két vasúttársaság Budapest és Sopron között közlekedő járatain egy útra vagy menettérti utazásra használható fel, június 26-tól július 2-án éjfélig.

A fesztiválra utazó fiatalok részére kedvezményes, kombinált jegyváltási lehetőséget biztosítanak a vasúttársaságok a GYSEV VOLT vonataira és a Budapest–Sopron–Budapest viszonylaton közlekedő menetrend szerinti járatokra. A VOLT kombinált jegyet kizárólag az érvényes magyar és nemzetközi (nappali vagy esti tagozatos) diákigazolvánnyal rendelkezők válthatják meg.

A VOLT kombinált jegy ára tartalmazza a valamelyik VOLT vonatra vagy menetrend szerinti vonatra az egy útra vagy menettérti utazásra szóló vasúti jegy árát, valamint biztosítja a soproni helyi buszjáratok korlátlan használatát.

VOLT vonat indul Budapest-Déli pályaudvarról Sopronba június 26-án és 27-én (a fesztivál -1. és 0. napján) 9 óra 25 perckor, illetve Győrből Sopronba 9 óra 51 perckor. Sopronból Budapest-Déli pályaudvarra pedig június 27-én, július 1-jén és 2-án 4 órakor, valamint a másodiki zárónapon 10:59-kor is.

A kedvezményről a MÁV-csoport honapján (https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/utazz-volt-fesztivalra-volt-vonattal-es-volt-kombinalt-jeggyel) találnak bővebb információt az érdeklődők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.