Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Június 20. 11:52, kedd | Helyi
Forrás: Bujtár Johanna

Többet szeretkezünk, ha nyaralunk

Többet szeretkezünk, ha nyaralunk

De 5-ből 1 pár összezördül a nyaralás alatt is

Nyaralás előtt nem törjük magunkat, hogy formába lendüljünk, azonban így is szeretünk ismerkedni – derült ki a Lovebox.hu legfrissebb felméréséből*. Ha vakációzunk, akkor vízpartra vagy aktív pihenésre vágyunk leginkább, a csajos nyaralás viszont kiment a divatból. Nyaralás alatt gyakrabban szeretkezünk, de 5-ből 1 pár legalább egyszer veszekszik is. A Balaton még mindig a kedvenc helyünk, sokszor egymás bőröndjét is bepakoljuk, és ha közös a nyaralás, akkor közös a kassza is. Kivéve minden tizedik pár esetében, ott ugyanis a férfiak állják párjuk nyaralását is. De milyen népszerű üdülőhelyekre járunk még, és mi jelenti az igazi kikapcsolódást számunkra? Íme, a Lovebox.hu felmérésének további eredményei!

Csak a vízpart!

A Lovebox.hu felmérése szerint a társkeresők harmada, ha teheti, a vízpart közelébe megy kikapcsolódni vagy az aktív pihenést, kirándulást választja. Minden tizedik párkereső azonban bulizni jár inkább, várost néz vagy az egzotikus helyekre (pl.: Bali, Thaiföld, Karib-szigetek) látogat el. A kedvenc társkeresős nyaralóhely még mindig a Balaton, de a legszebb emlékek sokakat Olaszországhoz, Görögországhoz vagy Horvátországhoz kötnek.

Akkor is szívesen ismerkedünk, ha nyaralunk

Holott a nyaralás előtt csak minden harmadik társkereső igyekszik formába lendülni, majdnem minden második szívesen ismerkedik a nyaralás alatt is. A férfiak ilyenkor nyitottabbak, de a nők harmada is bátran szerez új ismerősöket. Érdekesség, hogy leginkább azok a társkeresők ismerkednek a nyaralás alatt, akik a bulizós vagy az egzotikus helyeket kedvelik, de a Balatonnál pihenők fele is szívesen néz új kalandok elébe.

Párosan szép az élet

A válaszadók többsége az aktuális párjával szeret a leginkább nyaralni, de sokan a baráti társasággal és a családdal is szívesen szereznek közös nyári élményeket. A Lovebox.hu felmérése szerint a párok többsége (72%) többet szeretkezik a nyaralás alatt, de közel ötödüknél a veszekedés sem marad el, legalább egyszer összezördülnek ilyenkor is. A legtöbb szexre az egzotikus helyeket, illetve az aktív pihenést kedvelőknél van esély.

A piszkos anyagiak

Ha közös nyaralásról van szó, akkor azt általában a közös kasszából fedezik a párok, de minden tizedik férfi állja párja költségeit is. És gondolnánk vagy sem, míg a nők 36%-a pakolja be gyakran párja bőröndjét is, addig ezzel a férfiak 14%-a is így van.

A társkeresés tehát nyáron sem áll meg, a kalandok mindenkit várnak a Balaton partján és a hegyekben is, az egzotikus helyszínekről nem is beszélve! Jó pihenést mindenkinek!

* A felmérés 1128 fő részvételével készült a Lovebox.hu társkereső oldal felhasználói körében 2017 májusában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.