Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Április 11. 10:28, szerda | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Ötvenszázalékos utazási kedvezményt nyújt a Balaton Best kártya

Ötvenszázalékos utazási kedvezményt nyújt a Balaton Best kártya

A MÁV-START október 31-ig a Balaton Best turisztikai kártyával utazók részére ötvenszázalékos, egy útra szóló üzletpolitikai kedvezményt biztosít.

A kedvezmény Balatonfüred–Balatonalmádi és a köztes állomások – Balatonarács, Csopak, Alsóörs, Káptalanfüred – közötti utazáshoz használható.

A kártya alapján alkalmanként legfeljebb két felnőtt válthat kedvezményes árú menetjegyet. Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell fizetni. Útmegszakítás nem lehetséges, hosszabb út részbeni fedezésére nem használható fel.

Az ötvenszázalékos menetjegy a feltüntetett napon érvényes utazásra, az utazást legkésőbb a rá következő napon 3 óráig be kell fejezni. A kedvezmény csak a jegyen feltüntetett sorszámú Balaton Best kártya felmutatásával együtt érvényes, ennek hiányában a kedvezményes árú menetjegyet az ellenőrzést végző jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.