Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Augusztus 20. 17:32, kedd | Helyi
Forrás: Szombat Mihály, sajtóreferens, Boxing Gym Vásárhely

Nagy vásárhelyi bokszdelegáció utazott a szegedi versenyre

Nagy vásárhelyi bokszdelegáció utazott a szegedi versenyre

10 versenyzővel indult a nemzetközi Fesztivál Kupán Szegeden a Boxing Gym Vásárhely – remek helytállással.

Kovács Krisztián, Seres Héra és Ajtai Attila súlycsoportjában sajnos ellenfél nélkül maradt. Seres Héra, Germán Kira, Tóth Máté, Tószegi Ferenc és Balogh Patrik sikeres minimumvizsgát tett. Tószegi Ferenc és Bogár Gergő ragyogó bemutatómérkőzést vívott.

Rónyai Roland a döntőbe jutásért pontozással maradt alul, így bronzzal vigasztalódhatott. Germán Kyra a döntőben egy kőbányai versenyzőtől kapott ki, pontozással, ezüstérem került a nyakába. Roland és Kira is nagyot bokszolt, rendkívül kemény és szoros mérkőzésen született a számukra kedvezőtlenebb eredmény.

Balogh Patrik élete első nemzetközi meccsét vívta, a második menetben padlóra küldte szerb ellenfelét, akinek edzője nem folytatta a mérkőzést. Tóth Nikinek ezúttal az ezüst jutott, egy erősen véleményes meccsen pontozással maradt alul.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.