Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Október 22. 15:20, kedd | Helyi
Forrás: A Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata

Magyar – román nyugdíjtanácsadó nap

Magyar – román nyugdíjtanácsadó nap

A Magyar Államkincstár és a Casa Naţională de Pensii Publice román nyugdíjbiztosítási szerv Szegeden nemzetközi nyugdíjszakmai együttműködés keretében magyar – román nyugdíjtanácsadó napot szervez,

2019. november 14-én, csütörtökön, a Csongrád Megyei Kormányhivatal Szeged, Rákóczi tér 1. számalatti épületében 9 és 16 óra között.


A rendezvényt azoknak ajánljuk, akik Magyarországon és Romániában is dolgoztak alkalmazottként, vagy vállalkozóként, illetve egyéb jogcím alapján szereztek magyar és román nyugdíjjogosultságot.

A tanácsadó napon egy időben lesznek jelen a magyar és a román nyugdíjbiztosítási szervek képviselői, így az érdeklődők személyre szóló tájékoztatást kaphatnak a magyar és a román nyugdíjjogosultság feltételeiről, valamint az ezzel kapcsolatos ügyintézési teendőkről.

Az esetleges várakozási idő elkerülése érdekében javasoljuk az előzetes regisztrációt az alábbi elérhetőségek egyikén:

Telefonszám: + 36 1 270 81 08

E-mail cím: konzultacio@onyf.allamkincstar.gov.hu


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.