Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Szeptember 29. 08:21, szombat | Helyi
Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás miatt kell felelniük

Lopás miatt kell felelniük

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát egy háromfős társasággal szemben, akik műszaki cikkeket akartak lopni a város egyik áruházából.

A gyanúsítottak közül ketten 2018. augusztus 6-án délben két hangszórót, egy drónt és egy kamerát vittek a bevásárlóközpont egyik próbafülkéjébe. Ott a termékek csomagolását eltávolították, majd a műszaki cikkeket táskájukba rejtették. Társuk ezalatt a ruházati osztályon figyelt.

A háromfős társaság fizetés nélkül akart távozni az áruházból, de a biztonsági személyzet tetten érte és feltartóztatta őket. A kiérkező rendőrök a fiatalokat előállították, a ruházatátvizsgálás során a táskákból előkerültek az eltulajdonított vagyontárgyak. A feltételezett elkövetőkkel szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók a csoport legidősebb, 18 éves tagját kiskorú veszélyeztetésével is gyanúsítják.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.