Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Május 24. 13:20, csütörtök | Helyi
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens Boxing Gym Vásárhely

Különleges sportereklyét ajánlott fel a DVSC kiválósága a vásárhelyi boksz utánpótlásnak

Különleges sportereklyét ajánlott fel a DVSC kiválósága a vásárhelyi boksz utánpótlásnak

Sós Bence vásárhelyi származású futballista, aki évek óta a debreceni nb1-es focicsapat alapembere saját, egész csapatával dedikált mezét ajánlotta fel a vásárhelyi bokszgála alkalmából az utánpótlás-nevelésére.

Alig lehet olyan vásárhelyi aki nem ismeri, főleg aki kicsit is szereti a sportot, a focit a 24 éves Sós Bencét. A fiatal vásárhelyi kiválóság 17 éves kora óta a DVSC csapatának tagja, pár éve pedig a felnőtt csapat meghatározó egyénisége.

Az idei szezonban őszi sérülésének időszakától eltekintve a Loki alapembere. Mint kérdésünkre elmondta, az első fél év volt nehezebb számára, de hozzáállásával, tudásával hamar sikerült beilleszkedni az ország egyik legismertebb együttesébe, ahol nagyon jól érzi magát a kiváló közösségben. Bence kérésünkre azt is elárulta, a legszívesebben az őszi, Fradi elleni hazai mérkőzésre emlékszik, ahol ugyan nem sikerült győzniük, de tízezres tömeg szurkolt a csapatnak. Még ennél is emlékezetesebb számára a három héttel ezelőtti Honvéd elleni bajnoki, ahol még éltek a csapat dobogós reményei, és nem utolsó sorban csapata nagyszerű játékához és győzelméhez góllal is hozzájárult.

Sós Bence elmondta, kitűnően érzi magát Debrecenben, nem tervezi a váltást. Álmai természetesen neki is vannak, ha olyan ajánlatot kapna, mely visszautasíthatatlan, elgondolkodna rajta. Szívesen lenne a válogatott tagja is, de szerényen még úgy nyilatkozott, ehhez még pár évnyi munkával szeretne még többet letenni az asztalra az NB1-ben.

Bence vásárhelyiként nyomon követi szülővárosának sportéletét. Amikor megtudta, verseny készül Kerekes János emlékére, akire jó szívvel emlékezik, és akinél testvére is öklözött, valamint mivel az egyesület edzője Tóth Károly Zsolt és tagjai közül többen jó barátai, nem volt kérdés számára, támogatni szeretné a versenyt, illetve a vásárhelyi ökölvívó utánpótlást.

Ezért ezen alkalomból felajánlotta saját mezét, melyet az összes debreceni játékossal aláíratott. Azon így Sós Bence neve mellett megtalálható többek között Tőzsér, Tabakivoc, Szatmári, Nagy, Mészáros és Jovanovic kézjegye is.

A Boxing Gym Vásárhely az egyesület utánpótlás-nevelésének javára most ezt a mezt aukcióba bocsátja. A relikvia kikiáltási ára: 50.000 forint

Licitálni 5 ezer forintonként, vagy annak többszöröseivel lehet ahttp://boxinggymvasarhely@gmail.com email címre küldött licittel, melyben minden esetben kérjük feltüntetni a felajánló nevét, telefonszámát és a licit mértékét, mely adatokat bizalmasan kezelünk.

A licit állásáról majd végéről a http://https://www.facebook.com/boxinggymvasarhely/oldalon és sajtópartnereink révén adunk tájékoztatást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 23. 06:52, kedd | Belföld

Rekordszámú jelentkező regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

Rekordszámú jelentkező, több mint 100 ezer önkéntes regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

2024. Április 23. 06:46, kedd | Belföld

Csaknem 200 ezer notebookot osztanak ki a nyári szünetig

A nyári szünet kezdetéig csaknem 194 ezer hordozható számítógépet juttatnak el az ötödik, a hatodik és a kilencedik évfolyamos diákoknak, valamint a köznevelési intézményeknek