Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Június 27. 15:13, szerda | Helyi
Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

„Élet a tanyán” fotópályázat díjátadó Szegeden

„Élet a tanyán” fotópályázat díjátadó Szegeden

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság 10 és 18 év közötti fiatalok számára meghirdetett fotópályázatának díjátadóját a szegedi Szent-Györgyi Albert Agórában tartották.

A Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács egyedi támogatásának köszönhetően 2018-ban ismét új elemekkel bővült a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság 20 éve elindított külterületi biztonsági projektje, a Tanyaprogram.

Ennek keretében a technikai fejlesztések mellett a CSMRFK Bűnmegelőzési Osztálya fotópályázatot hirdetett „Élet a tanyán” címmel. A pályázatra 10-18 év közötti diákok olyan alkotásait várták, melyek tükrözik a külterületi életet, annak pozitív vagy negatív oldalait - ideértve többek között a személyvédelmi eszközök, infrastruktúra, közlekedési nehézségek megjelenítését.

A fotópályázatra mintegy 20 fiatal küldött be alkotásokat. A kiállítással egybekötött eredményhirdetést 2018. június 26-án a szegedi Szent-Györgyi Albert Agórában tartották.

A pályamunkák közül Szőke Boglárkáé bizonyult a legjobbnak, második helyezett Csog István, harmadik Tóth Laura lett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.