Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. November 26. 11:48, kedd | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Debrecen-Budapest-Szeged: Várja az érdeklődőket a MÁV a pályaválasztási kiállításokon

Debrecen-Budapest-Szeged: Várja az érdeklődőket a MÁV a pályaválasztási kiállításokon

November végén és december elején több helyszínen is találkozhatnak a MÁV standjával az érdeklődők, hiszen a vasúttársaság idén is részt vesz a debreceni és a szegedi pályaválasztási napon, illetve a BME Nyílt napján.

Nálunk Tiéd a pálya!

A MÁV kiállítóként vesz részt a „Mi a pálya?” Műszaki Pályaválasztó fesztiválon, melyet a Magyar Elektrotechnikai Egyesület szervez a debreceni D. E. Sporttudományi oktatóközpontban november 26-án. Mozdonyszimulátorral, vasúti kvízekkel, tabletes játékokkal várják az érdeklődő középiskolás diákokat a szakmai és a humánszervezet munkatársai reggel 9 és délután 4 óra között.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem minden évben várja a középiskolás diákokat, valamint a felsőfokú végzettséggel rendelkező érdeklődőket. A BME Nyílt napját idén november 29-én tartják az egyetem K épületében, a MÁV munkatársai 8-15 óráig várják a vasutas szakma iránt érdeklődőket.

Szegeden, a Szent-Györgyi Albert Agórában december 4-én tart Pályaválasztási Kiállítást a Csongrád Megyei Kormányhivatal. A MÁV itt is vasúti kvízzel, valamint tabletes játékokkal segíti a térség középiskolás diákjainak sikeres pályaválasztását.

A MÁV minden helyszínen várja a vasút iránt érdeklődő fiatalokat, ahol szakmai kollégáink közvetlenül adnak tájékoztatást a különböző szakterületek munkájáról, fiatalok számára kínált ösztöndíj- és egyéb programjainkról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak