Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Június 18. 11:41, hétfő | Helyi
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens Boxing Gym Vásárhely

Bronzzal és szakmai elismeréssel tér haza a Boxing Gym Ukrajnából!

Bronzzal és szakmai elismeréssel tér haza a Boxing Gym Ukrajnából!

Szerdán győzött, így pénteken már a legjobb négy között öklözhetett a vásárhelyiek válogatott ökölvívója, a Boxing Gym Vásárhely kiválósága a négynemzetes Ukrajnában megrendezett tornán.

Mint ahogy korábban beszámoltunk róla, a kirovohgradi régió vendégeként, a régió színeiben idegenlégiósként lépett Pali a szorítóba szerdán egy kijevi bokszoló ellen. Az ukrán versenyző fordított alapállású volt. Az első menet a tapogatózásról szólt, majd Pali sebességet váltott, és az ő akarata érvényesült. A második menetben ott folytatta, ahol az előzőt abbahagyta. Többször megrendítően találta el ellenfelét, aki fogásokba menekült. A harmadik menete első felében a mi fiunk hagyta kibontakozni ellenfelét, majd amikor az kitombolta magát már csak Pali dominált. Erős és pontos ütéseket vitt be, főleg testre. Az ukrán fiút kétszer is megintették fogásért. A végeredmény pontozással nyert: Kovács Pál!

Pénteken már a legjobb négy között a kiemelt versenyzővel szemben kellett bizonyítania. A szerdai győzelem után az már biztos volt: terem érem nekünk. Kovács Pál - Palika - a kiemelt donyecki versenyző, Andrij Prihodcsko ellen lépett szorítóba pénteken délután.

Az első menet a tapogatózásról szólt, az ukrán fiú többet talált. A második menetben Pali saját bokszát hozta, több súlyos ütést vitt be. A harmadik felvonásban Pali nyomás alá helyezte a rutinos ukrán bokszolót, akire rá is számoltak. Testre mért ütését a bírók mélyütésnek látták. A megintés és a rövid pihenő után Pali tovább támadott, ellenfele szétesett, de sajnos a bírók a hazai fiút látták jobbnak. Kovács Pál és kísérői így bronzéremmel térhetnek haza Hódmezővásárhelyre.

A háromtagú küldöttség így is elégedett, a nemzetközi mérkőzésekkel újabb szintre léptünk. Pali kivívta a nézők szimpátiáját és az ottani szakemberek elismerését, és az sem utolsó, a Boxing Gym Vásárhely csapatát is megszerették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.